Megjelent: 5 éve

Ingyenes HR Reggeli a toborzási innovációkról

Ismerje meg a toborzásban rejlő változatos lehetőségeket, a legújabb trendeket, és kezdje felkészülten az őszt! HR-esként bizonyára már egészen biztos benne, hogy nem lehet nyugodtan hátradőlni, és a jól bevált módszerek alapján toborozni. A legújabb lehetőségeket muszáj kihasználni, ha a piaci versenyképességünket szeretnénk megőrizni, és kompromisszumok nélkül szeretnénk megtalálni a legújabb kollégákat cégünk számára.

A toborzás nem az álláshirdetés feladásánál kezdődik, és nem is ér véget a kolléga megtalálásánál. Az igazán sikeresen működő HR osztályok egészen hosszú távú folyamatokban gondolkoznak, amivel megalapozzák a sikeres kiválasztási folyamatokat. A HR branding az egyik legmeghatározóbb elem, amikben nagy szerepet játszik a social média felületekben rejlő lehetőségek kiaknázása is. Ma már nem elég, egy LinkedIn profil, azt megfelelően karban kell tartani, a kapcsolati hálót építeni, ami hosszú távú munkát igényel. Egy, a fiatalok számára vonzó cégnek elengedhetetlen napi szinten frissített, vállalati Facebook oldalt üzemeltetni, és azon aktívan kommunikálni.

Nem célravezető egy Excel táblában tárolt jelöltadatbázis, ma már toborzási szoftver nélkül szinte elképzelhetetlenek a sikeres HR folyamatok.

A fentiekről, és még számtalan érdekes témáról tart HR Reggelit a Beck and Partners Kft, hogy biztosan ne mulasszon el egyetlen lehetőséget sem.

Megismerheti a változatos, igényre szabott, költséghatékony toborzási csomagokat.

Megtudhatja, mit is takar a toborzásmarketing, és hogy hogyan érdemes céges Facebook és LinkedIn profilt, és a bejelentkezők számát drasztikusan megnövelő kampányokat létrehozni és kezelni.

Kiderül, milyen eszközök segítik a HR brand építését, és mennyiben hasznos is ez cégünk számára.

Bemutatásra kerül az egyetlen Magyar Termék Nagydíjas toborzási-kiválasztási szoftver, amellyel akár napi 4 órát is spórolhat a munkaidejéből.

Jöjjön el a személyre szabott tanácsadásért, és a legújabb innovációkért!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő időpontot az alábbi linken:

https://bap.hu/hr-reggeli/index.php
  • 2021.05.25HBLF Nemzetközi XMentor Program 4. Kick-off esemény 2021. májusában a HBLF szervezésében negyedszerre indul el díjnyertes Nemzetközi XMentor Programunk, a legbefolyásosabb magyar üzleti vezető nők és nemzetközi mentorok támogatásával. A 2017-ben indult, szervezetek és szektorok közötti programot a női vezetők támogatására hoztuk létre és immár angol és magyar nyelven is elérhető! Open Spotlight Award díjat nyert programunk az út elején járó és már úton lévő női vezetők személyes és szakmai fejlődését támogatja. Nemzetközi, befolyásos és elismert mentor hálózatunkon keresztül a mentoráltak számára vállalatok és szervezetek közötti tudás- és tapasztalatmegosztást biztosítunk, emellett önismereti és szakmai fejlődést, valamint a kapcsolatrendszer bővülését. Részletek Jegyek
  • 2021.05.28Vegyen részt Ön is az EU Sokszínűségi Hónapján! Az Európai Sokszínűségi Hónap az Európai Unió egészében felhívja a figyelmet a munkahelyeken és a társadalmon belül a sokszínűség és a befogadás fontosságára. Elismeri a szervezetek arra irányuló erőfeszítéseit, hogy a munkahelyeken előmozdítsák a sokszínűséget és befogadó munkakörnyezetet alakítsanak ki. Az Európai Bizottság jogalkotási intézkedések révén hosszú ideje elkötelezetten támogatja a sokszínűség és a befogadás előmozdítását, valamint a megkülönböztetés elleni küzdelmet. Az említett intézkedések hozzájárultak az egyenlőség javításához, és emberek milliói számára tették lehetővé, hogy a lehető legjobban kibontakoztathassák a bennük rejlő lehetőségeket. Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország - az EU kizárólagos partnerszervezeteként Magyarországon - szeretettel invitál meg mindenkit az EU Sokszínűségi Hónap ingyenes eseményeire. Részletek Jegyek
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter