Megjelent: 4 éve

Tanfolyam után elbocsátás várt a jegypénztárosra

Tíz jegypénztárostól vált meg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. egy hete. A cég azzal indokolta elbocsátásukat, hogy a szakterületi feladatok ellátásához a munkavállalói létszámot felülvizsgálták és racionalizálták - írja a VS.hu.

images

A BKK egyikük jegypénztárossal épp az elbocsátás előtt végeztetett el egy tanfolyamot, hogy ügyfélszolgálatos munkatárs legyen.

A VS.hu úgy értesült, bár a BKK azt kommunikálta, hogy tekintettel volt a jegypénztárosok szociális helyzetére. Ám a portálnak beszámoló emberek cáfolták ezt. Az elbocsátottak egy kivétellel 20-30 éves munkaviszonnyal rendelkeztek, egyikük 36 éve dolgozott a BKV-nál. Az egyik kirúgott pénztáros két kiskorú gyereket nevel, a férje le van százalékolva, lakáshitelük van. Akad köztük olyan, aki egyedül neveli gyermekét, és olyan is, aki betöltötte 60. életévét.

VS.hu
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter