kapubanner for mobile
Megjelent: 7 hónapja

A céges ajándék fontosabb, mint az ember gondolná

Fejtörést okoz a céges reklámajándék témakör? A Bluetooth-hangszóró, a stresszlabda és az egérpad már kiment a divatból? Cikkünkben felsoroljuk, miért érdemes nagy hangsúlyt fektetni ezekre az ajándékokra és pontosan miket is válasszunk.

A céges ajándék fontosabb, mint az ember gondolná-

Céges reklámajándék bőven akad az Ajándékbázisnál, több mint százféle termék közül válogathat az ember, azonban először fontos tisztázni, miért is van szükség ilyenre? Hasznos ez valakinek? A válasz: igen!

Miért fontos a céges reklámajándék?

A céges reklámajándékok számos célt szolgálhatnak, így érdemes elkülöníteni egy összeget rájuk a kasszából. Nézzük, mik is ezek a célok!

  • Brandépítés - a jól megválasztott, hasznos ajándék segíthet erősíteni és ismertté tenni a vállalat hírnevét, imidzsét. Ha a céges logó, szlogen vagy a vállalat színei megjelennek a terméken, az emberek később felismerik majd.
  • Ügyfélkapcsolatok erősítése - ajándékokkal köszönhetjük meg az ügyfelek hűségét vagy épp megkoronázhatunk egy sikeres üzletkötést.
  • Munkatársak motiválása - a reklámajándékokat nem csak külső, belső célokra is lehet használni, ilyen cél például a dolgozók motiválása, elismerése.
  • Marketingeszköz és promóció - a marketingkampányok részét is képezhetik a céges ajándékok, mert ha a kisorsolt termékeket sokáig használja az illető, az sokáig emlékezteti majd arra, honnan is kapta.

Az öt legjobb ajándékötlet

Az alábbi ajándékok mindegyike a cég arculatára szabható, megjeleníthető rajta a logó, a jelmondat, a jellegzetes színek és imidzs. Ezenkívül különlegesek, használhatóak a mindennapokban is, és nagy eséllyel nem végzik valamilyen doboz alján költözéskor.

  • Díszüvegek, poharak, bögrék logóval ellátva - hiszen pohárból sosem elég!
  • Egyedi LED lámpa - vagány, fiatalos hatást kelt, azt üzeni a cégről, hogy modern és követi a trendeket.
  • Italkészletek - az ajándékozott ízlésére szabható, emellett kedves gesztus és látszik rajta, hogy elegáns, az ajándékozó nem akarta olcsón megúszni a dolgot.
  • Puzzle - gyerekek és felnőttek számára is szórakoztató dolog kirakóssal játszani, így akár a céges karácsonyi vagy a Mikulás-ünnepségen megbújhat a csomagokban egy-egy logózott puzzle.
  • Kulcstartó - ez az a dolog, ami mindig az embernél van, így a cég logója is ott lesz, beivódva a memóriájába. Kell ennél jobb reklám? Nem igazán!

Tippek a beszerzéshez

Egyszerre nagyobb mennyiséget és többféle terméket érdemes rendelni egy szolgáltatótól, mert valószínűleg így járunk ár-érték arányban a legjobban.

Fontos az is, hogy az ember átgondolja, melyik ajándék illik a legjobban cége arculatához, hiszen például egy temetkezési vállalkozás ne ajándékozzon puzzle-t és így tovább. Kontraproduktív lehet tehát egy rosszul megválasztott tárgy, de a szolgáltató bizonyosan tud majd segíteni a döntésben.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Évi 70 millió forintos fizetésért keresnek háziorvost

Évi 150 ezer fontért, azaz mintegy 70 millió forintért keresnek az Egyesült Királyság legtávolabbi, legeldugottabb szigeteinek háziorvosi... Teljes cikk

Ittasan dolgozó buszsofőr ellen mondták ki az ítéletet

Nem jogerősen egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt az Egri Járásbíróság egy ittasan dolgozó buszsofőrt Egerben - közölte a Heves... Teljes cikk

Autószerelő drogdíler ellen emeltek vádat, aki műhelyében árulta a kábítószert

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, új pszichoaktív anyaggal... Teljes cikk