Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 9 hónapja

Karácsonyi ajándékhúzás? Tippek és ötletek a munkahelyi Secret Santa-ra!

A Secret Santa, avagy a karácsonyi ajándékhúzás itthon is egyre elterjedtebb hagyomány. Főleg az osztálytársak és a kollégák körében népszerű, amikor egymás nevét kihúzva meglepik egymást valami személyre szóló vagy hasznos ajándékkal. Vannak, akik tele vannak jobbnál jobb ötletekkel ilyenkor, most azonban azoknak szeretnénk segíteni, akiknek némi inspirációra van szükségük, vagy akik számára nehézkes a döntés. Íme, az Euronics tippjei, ha a munkatársadnak keresel ajándékot a fa alá!

Adathordozás mindenekfelett!Napjainkban tömérdek mennyiségű adattal dolgozunk. Van, hogy egy napi munkához is több tucat fájlra van szükségünk, amelyeket újraszerkesztünk, majd újból elmentünk. Éppen ezért, bármely kolléga nevét is húztuk, egy pendrive, vagy ha nagyobb ajándékot szeretnénk, akkor egy külső merevlemez biztosan hasznára fog válni. Így bárhová magával viheti a legszükségesebb vagy akár a nagyobb tárhelyet igénylő fájlokat is. Emellett biztonságban tudhatja adatait azáltal, hogy két helyre is elmenti őket. Hiszen mint tudjuk, a technika ördöge sosem alszik!

Zenehallgatás a munkahelyen?Mindenkinek van minimum egy kollégája, akinek jobban megy a munka zenehallgatás közben. Vannak, akik azt vallják, hogy a zene kiszűri a zavaró tényezőket, főleg ha egy nyüzsgő és mozgalmas munkahelyről van szó. Ilyen helyzetekben tökéletes választás lehet egy fejhallgató, amely segíthet a koncentrálásban és serkentő hatással lehet a munkavégzésre. Ha pedig az illető időnként a mi ízlésünknél picit hangosabban hallgatja kedvenc nótáit az irodában, egy vicces utalás kíséretében is átadhatjuk az ajándékot.

Tele energiával a világ végén is!

Természetesen a legjobb mindent személyesen megbeszélni, vannak azonban olyan vészhelyzetek, amikor egy telefonhívás üzletet, vagy akár életet is menthet. Éppen ezért az okostelefonok világában a powerbank az egyik leghasznosabb találmány. Ha egy külső akkumulátorral lepjük meg a kollégánkat, bármikor, akár a világ végén is kényelmesen feltöltheti vele a telefonját. A készülék apró mérete ne tévesszen meg minket, ugyanis akár több töltésre elegendő energiát is képes tárolni, kapacitástól függően pedig a tabletjét és a zenelejátszóját is töltheti majd vele.

Mobilozás kényelmesen

Ha szeretnénk egyszerűen megoldani az ajándékozást, elég néhány olyan kütyüt beszereznünk, amellyel kényelmesebb lehet a mobilozás. Ha tudjuk, hogy a kihúzott illető minden nap autóval jár a munkahelyre, egy headsetnek biztosan nagy sikere lesz, ráadásul ezáltal a biztonságosabb vezetésért is tettünk egy keveset. De praktikus ajándék lehet egy tapadókorongos telefontartó is, ami szintén a vezetés közbeni biztonságot és kényelmet szolgálja.Ha te is ajándékot keresel a Secret Santa-ra, vagy csak néhány elektronikus kütyüre lenne szükséged, keresd fel decemberben az Euronics üzleteket vagy a webáruházat, hiszen a karácsonyi vásár számos akciót tartogat számodra!


Follow hrportal_hu on Twitter