kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Ezekkel a kaszinókkal érdemes játszani Magyarországon

Nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő online kaszinót, amikor egy játékos új helyet keres az online szerencsejátékhoz. Mivel a hazai szabályozások lényegében csak 1-2 kaszinónak adtak teljesen zöld utat, a nemzetközi online kaszinók elérése egy ideig nehézségekbe ütközött.

Ma már ez nincs így, és számos esetben láthattuk, hogy a játékosok inkább ezeket az online helyszíneket részesítik előnyben. De vajon miért olyan népszerűek az online kaszinók? Mi teszi őket különlegessé? És ami a legfontosabb: az online casino vélemények mennyire megbízhatók? A következőkben ezekre a kérdésekre keresünk választ, és ezeket a kérdéseket fogjuk taglalni, majd pedig bemutatunk egy nagyon ígéretes top kaszinót is.

Így keress online kaszinót

Amikor valaki új online kaszinó után néz, akkor elsősorban arra a kérdésre keresi a választ, hogy mennyire lesz neki jó az új helyszín, mivel számoljon, és mit kínál az adott oldal. Azokkal a kaszinókkal érdemes próbálkozni, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek.

  1. Megbízhatóság és törvényesség: a nemzetközi online kaszinók általában rendelkeznek valamelyik nagyobb hatóság engedélyével, amivel távszerencsejáték-szolgáltatásokat nyújthatnak. A legismertebb ilyen hatóságok a curacao-i és a máltai engedélyezők, ezek közül a máltainak van egy kicsit jobb presztízse. Fontos az átláthatóság is, ezért csak olyan kaszinót keress, amelynek honlapján kint az engedélyszám, sőt, meg is lehet nyitni a validált engedélyt.
  2. Játékok köre: valamire való online kaszinók nem csak a nyerőgépek széles körét kínálják, hanem ezek mellett a játékosok számára elérhetővé teszik a legtöbb klasszikusnak számító játékot is, tehát van asztali játék, és vannak élő játékok is. Sok helyen ma már ezeken túl van lehetőség pókerezni és akár még sportfogadásokat kötni is.
  3. Bónuszok: nincs is jobb az ajándékoknál, és néhány kiváló online kaszinó ezt nagyon jól tudja. Ezért aztán van, ahol nagyon bőkezű üdvözlő bónusszal, majd pedig akár napi szintű bónuszokkal várják a játékosokat. Szerezhetsz befizetés nélküli bónuszokat, ingyenes pörgetéseket és sokféle speciális, csak az adott kaszinóban elérhető bónuszt is.
  4. Biztonság és ügyfélszolgálat: alapvető elvárás az online kaszinóknál az SSL titkosítás, de mi jobban szeretjük a kétfaktoros azonosítást és az elérhető ügyfélszolgálatot is. Ha segítségre van szükséged, akkor általában valamelyik nagyobb nyelvet tudod használni, tehát angol, német, orosz, francia, stb. azok a nyelvek, amelyen az ügyfélszolgálattal kommunikálhatsz.

A legjobb kaszinók ismérvei

A legjobb online játékbarlangok mind megfelelnek a fenti követelményeknek, és ezen túl azokkal lesz értelme foglalkoznod, amelyek többek között a következőknek is megfelelnek. Ilyen szempont például az, hogy a bónuszoknak milyen feltételei vannak. Sok helyen negyvenszeres vagy még nagyobb a megforgatás követelménye, ami sokszor elég nehezen teljesíthető. Olyan kaszinókat érdemes választani, amelyek ennél alacsonyabb követelményeket írnak elő. Fontos, hogy a kaszinó oldala és a játékok túlnyomó része elérhető legyen mobilon is. A kisképernyőn való játék egyre népszerűbb, így sokan közülünk is inkább ezt részesítik előnyben. Végtére is, így bárhol játszhatunk pár kör blackjack-et!

Ezekkel a kaszinókkal érdemes foglalkoznod

A következő három kaszinó kiváló helyszín magyar játékosok számára, és bár nem hazai tulajdonban vannak, folyamatosan fejlesztik a magyar nyelvi elérhetőséget. Érdemes tehát ezeket megnézni.
1. Wazamba: A Wazamba kaszinó viszonylag új még az iparban, de egyre felívelő karriert fut be. A magyar fordítása folyamatban van, és a játékosok több tucat játékfejlesztő legjobb játékai közül válaszhatnak. A kezdő bónusz egy kellemes 150%-os ajánlat, amivel a befizetésed másfélszeresét kapod meg bónuszként, és még akár 200 ingyenes pörgetést is bezsebelhetsz. Az oldal játékosított előmeneteli rendszert kínál.

2. Nomini kaszinó: A Nomini szinté új tagja az online kaszinóközösségnek, ahol szintén a top fejlesztők, és néhány kisebb fejlesztő játékai közül választhatod ki a neked szimpatikusakat. A bónusz ajánlat nagyon hasonlít ahhoz, mit a fenti kaszinó kínál, tehát 150% bónusz, 200 pörgetés az, amit bezsebelhetsz az első befizetéseiddel.

3. Hot.bet: sokak számára talán ismeretlen online játékbarlang ez, hol a Microgaming, NetEnt, BetSoft és egyéb fejlesztőktől származó játékok várnak. Klasszikus bónuszt kínál, 100% befizetési bónusz formájában, és nagyjából kétezer játékkal.

Összegezve

Láthatod tehát, hogy a fenti oldalak elég jók ahhoz, hogy foglalkozz velük, és amit még érdemes lehet tudni róluk az az, hogy mind külföldi oldal, tehát érdemes úgy készülni, hogy majd némi angol tudás kell a segítségkéréshez. De erre nem biztos, hogy szükséged lesz, mivel elég jól áttekinthető mind.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Évi 70 millió forintos fizetésért keresnek háziorvost

Évi 150 ezer fontért, azaz mintegy 70 millió forintért keresnek az Egyesült Királyság legtávolabbi, legeldugottabb szigeteinek háziorvosi... Teljes cikk

Ittasan dolgozó buszsofőr ellen mondták ki az ítéletet

Nem jogerősen egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt az Egri Járásbíróság egy ittasan dolgozó buszsofőrt Egerben - közölte a Heves... Teljes cikk

Autószerelő drogdíler ellen emeltek vádat, aki műhelyében árulta a kábítószert

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, új pszichoaktív anyaggal... Teljes cikk