kapubanner for mobile
Megjelent: 6 hónapja

Gondoskodj arról, hogy tiszta maradjon a medencevíz

Aki olyan szerencsés, hogy saját kerti medencéje van, az tökéletesen tisztában van azzal, hogy a medencében és annak környékén mindig történhet valami. Nem feltétlenül van minden esetben pozitív fejleményekről szó. Pedig nagyon sokat lehet ám tenni annak érdekében, hogy a medencébe beletöltött víz nagyon jó minőségű maradjon, s a benne pancsolókat ne veszélyeztethesse semmilyen láthatatlan fertőzés.

Gondoskodj arról, hogy tiszta maradjon a medencevíz
-

Hogy a kosz ne okozhasson káoszt

A Medence Óriás szivattyú kínálatában imponálóan gazdag választékot találsz. Ezzel az alapgépészeti termékkel a medencébe beletöltött és tökéletesen kezelt vizet folyamatos mozgásban tudod tartani. Ez a mozgatás pedig életbe vágó a kisebb és nagyobb medencéknél is, mert a tökéletes vízhigiénia biztosításához elengedhetetlen, hogy a folyadék el tudjon jutni a megfelelő szűrőközeghez. Ha nem mozgatják meg a medencében lévő vizet, a legmodernebb szűrőrendszer sem lesz képes kiszűrni a koszokat. Az bizony ekkor lemerül a fenékre, s a kosszal előáll a káosz is.

A nem jó vagy a kifejezetten rossz vízkeringetéssel és -szűréssel a víz minősége sem lesz túl ideális, vagy idővel akár még nagyon is rossz lesz. És ez még nem minden: maga a medencefal is károsodhat, a víz zavarossá válik vagy nyálkásnak érződik. Nem sokkal jobb mindezt elkerülni?

Mekkora medencéhez mekkora szivattyút?

Ha a fenti kellemetlenségeket el akarod kerülni, akkor sokkal jobb, ha beszerzed a megfelelő medenceszivattyú készüléket, és alaposan megtervezed a víztisztítás lépéseit is. Nagyon fontos szempont a szivattyú kiválasztása során az, hogy az adott termék milyen teljesítményre képes. A teljesítménnyel szoros összefüggésben van ugyanis, hogy a medenceszivattyú mekkora medencében lesz majd használható. Az ideális medenceszivattyú kiválasztását tehát az adott medence mérete határozza meg, ez minden esetben m3-ben van megadva.

A Medence Óriás webáruház remek és egyszerűen használható keresőjével nem lesz gond a te medencéd méreteihez való megfelelő teljesítményű termékeket megtalálnod. Egy jó medenceszivattyú felállításával pedig már egy nagyon fontos lépést is tettél a kristálytiszta medencevíz biztosítása érdekében.

Kapcsold be naponta minimum kétszer

A megfelelő higiéniával nem csupán a fertőzések kockázatát minimalizálhatod, de párhuzamosan a medence fenntartási költségeire is nagyon jó hatással lesz a szivattyú. Elkerülheted a gyakori vízcserét, ami - valljuk be - egyáltalán nem olcsó mulatság. Maga a medence anyaga is sokkal tovább kitart így, tehát azt sem kell majd olyan gyakran kicserélned. A mai modern berendezések már nagyon csendesen működnek. Érdemes lehet felszerelni egy automata időkapcsolót, hogy ne neked kelljen bajlódnod a ki- és bekapcsolással.

A megfelelő medenceszivattyú használata igényel némi odafigyelést, ám megszabadít sok kellemetlenségtől. Válaszd a megfelelő modellt!

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek