Megjelent: 2 hónapja

Miért válassz járható medencefedést?

Egy kerti medence jelentősen javíthatja a komfortérzetet a nagy nyári forróságok idején, így egyre többen vágnak bele a megvalósításába, de kevesebben gondolják át mennyi plusz feladattal és milyen veszélyekkel jár a megléte.

Miért válassz járható medencefedést?
Szerencsére azonban mindenre van megoldás! A medence vizét folyamatosan kezelni kell annak érdekében, hogy egészséges maradjon, és ezt nem segíti, ha fedetlenül hagyjuk. A szennyeződéseket ugyanis el kell távolítani, ami időt igényel, és elveheti a kedvünk a fürdéstől, amikor azonnal szeretnénk a vízbe ugrani. A medencefedések nem csak ezt a problémát oldják meg, de a biztonságot is növelik. A legtöbb fedés azonban nem járható, de léteznek olyan változatok, amelyek igen.

Fedett medencék a kertben

A kerti medencék használhatóságát növeli, amennyiben fedéssel látják el, hiszen ezáltal a víz is melegebb maradhat, a szezon is kitolható, és még a vízbeesés, illetve a szennyeződések ellen is véd. A Poliking Coverseal járható medencefedések az ismert előnyökön kívül még többet, járható felületet is kínálnak, így használaton kívül növelik a kert hasznos területét.

A hagyományos, síkból kiemelkedő polikarbonát medencefedések praktikusak, hiszen láttatni engedik a medencét. Egyes típusok alatt akár úszni is lehet hidegebb időben, azonban sokak számára zavaró látványt, illetve egy olyan tereptárgyat jelentenek egy kertben, amelyet kerülgetni kell. A járható fedések ezt a problémát is megoldják.

Mit nyújtanak a járható medencefedések?

Az egyedülálló teljesítményt nyújtó, járható fedéseknek számtalan előnye van. Az egyik, a felhasználók számára legfontosabb talán az, hogy segítségével optimalizálható a medence által elfoglalt hely, hiszen zárt állapotban növelik a szabad területet.

Praktikusak, ugyanis könnyen és gyorsan nyithatók. Az automata változatok a csúcsminőséget képviselik, optimális kényelmet nyújtanak, mindössze 1 perc alatt nyitják és zárják a medencét, és akár vezeték nélküli technológiával is vezérelhetők. Környezetbarátak, szolárenergiával működnek.

A medencefedések által tisztább, egészségesebb és melegebb lesz a víz, ráadásul a járható fedések membránja korlátozza a fotoszintézist, így az algák elszaporodását.

Visszafogott elegancia kedvező tulajdonságokkal

A járható fedések nem csupán biztonságossá teszik a medencéket, hanem a minimalista kialakításnak és a sík fedésnek köszönhetően vizuálisan sem zavaróak. A választható színeknek köszönhetően a fedlap akár teljesen beleolvadhat a környezetbe, vagy attól jelentősen elütő szín esetén dekoratív elem lehet.

A minden helyzetben feszes, de mégis rugalmas membrán biztonságos, elbírja egy vagy több személy súlyát is.

A 4 évszakos medencetakaróval jelentős költséget takaríthatsz meg, ugyanis napsütésben melegíti a vizet, éjszaka pedig megakadályozza a párolgást, ezáltal a víz kihűlését, továbbá télen megakadályozza a víz befagyását.

Válaszd medencéd fedéséhez a legkorszerűbb, legbiztonságosabb megoldást, ami környezetbarát és dekoratív, a járható medencetakarást!

  • 2023.06.27IFRS Halasztott adó képzés Élő, interaktív, online képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Fő cél: - a halasztott adó fogalmának megismertetése: mitől halasztott? - a halasztott adó elszámolásának célja és jelentősége - a számítás esetei és gyakorlati példákon keresztüli bemutatása. Részletek Jegyek
  • 2023.09.01I Land gamifikált készségfejlesztés Gamifikált készségfejlesztő e-learning programunk játszva tanít: 30 napon keresztül, napi 20-30 percben egy izgalmas virtuális küldetésen vezetjük végig a résztvevőket. Részletek Jegyek
  • 2023.10.10MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE 150+ KIÁLLÍTÓ, TÖBB SZÁZ ÁLLÁS ÉS SZAKMAI GYAKORLAT VÁR! Kiállítóink hallgatókat, frissdiplomásokat és tapasztalt munkavállalókat is várnak állásajánlataikkal. Részletek Jegyek
További cikkek
Itt a 10 ezer eurós nyári álommunka!

A Kiwi.com 6 World Travel Hackert keres, akik idén nyáron beutazhatják a világot választott útitársukkal. A nyertes pályázók 10 000 eurós keretet... Teljes cikk

Korrupt járási hivatal vezetők kerülnek börtönbe

Az első fokú ítéletet súlyosítva három év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt és három évre eltiltott a közügyektől a Fővárosi... Teljes cikk

Virtuális kórházak, digitális orvoslás - Ez a jövő egészségügye

A nem is olyan távoli jövő kórházaiban arcfelismerő rendszerek, robotok, 3D-nyomtatók és mesterséges intelligencia alapú betegségelőrejelző... Teljes cikk