Friderikusz Sándor

Az már rég nem vonz, hogy mindegy, mit csinálok, vihogjak, riszáljak, csak a képernyőn legyek. Ezt meghagyom megannyi szaktársamnak, akik ehhez, csak ehhez értenek. tovább..

  Kepes András

  Aki ismeri a politikai és vallási propaganda történetét, pontosan tudja, hogy a gyűlöletkeltés mindig hatalmi érdekeket szolgált. Aki bekapja a horgot, az nem veszi észre, hogy manipulálják, hogy cinikusan visszaélnek a félelmeivel és az ösztöneivel. Nem csak az elvakultan kirekesztők, de még a magukat liberálisnak valló emberek többsége sem tud mit kezdeni az indulataival. tovább..

   Zsiday Viktor közgazdász

   A bürokráciára 500-1000 milliárd forinttal költünk többet évente, mint Lengyelország, Csehország vagy Szlovákia, miközben az egészségügyre vagy oktatásra egyre kevesebb pénz jut. tovább..

    Czibere Károly

    A kormány az inkluzív, befogadó oktatásban hisz, célja az, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek együtt tanuljanak a nem hátrányos helyzetűekkel. tovább..

     Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője

     A kormány költségvetési politikájában látott fordulat annak köszönhető, hogy a Fideszen belül sokan most realizálták, hogy a korábbinál erősebb populista válaszokat kell adnia a kormánynak az oktatási rendszer és az egészségügy finanszírozásával kapcsolatos kritikákra és az ezek miatti népszerűségvesztésre. tovább..