Zsiday Viktor közgazdász

A bürokráciára 500-1000 milliárd forinttal költünk többet évente, mint Lengyelország, Csehország vagy Szlovákia, miközben az egészségügyre vagy oktatásra egyre kevesebb pénz jut. tovább..

  Czibere Károly

  A kormány az inkluzív, befogadó oktatásban hisz, célja az, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek együtt tanuljanak a nem hátrányos helyzetűekkel. tovább..

   Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője

   A kormány költségvetési politikájában látott fordulat annak köszönhető, hogy a Fideszen belül sokan most realizálták, hogy a korábbinál erősebb populista válaszokat kell adnia a kormánynak az oktatási rendszer és az egészségügy finanszírozásával kapcsolatos kritikákra és az ezek miatti népszerűségvesztésre. tovább..

    Balog Zoltán miniszter

    (...) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ helyett mintegy hatvan olyan szervezetet hoznának létre, amelyek rendelkeznek önálló jogi személyiséggel, önálló költségvetéssel. tovább..

     David Heinemeier Hansson, a Basecamp alapítója

     A probléma részben abban rejlik, hogy manapság senki sem elégedett pusztán attól, hogy magáénak tudhat egy kis részt a a világmindenségből. Nem, magát a világmindenséget kell birtokolnia. Nem elég csak jelen lennie a piacon, uralnia kell azt. Nem elég kiszolgálnia a vásárlókat, meg kell őket tartania. tovább..