Czibere Károly

A kormány az inkluzív, befogadó oktatásban hisz, célja az, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek együtt tanuljanak a nem hátrányos helyzetűekkel. tovább..

  Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője

  A kormány költségvetési politikájában látott fordulat annak köszönhető, hogy a Fideszen belül sokan most realizálták, hogy a korábbinál erősebb populista válaszokat kell adnia a kormánynak az oktatási rendszer és az egészségügy finanszírozásával kapcsolatos kritikákra és az ezek miatti népszerűségvesztésre. tovább..

   Balog Zoltán miniszter

   (...) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ helyett mintegy hatvan olyan szervezetet hoznának létre, amelyek rendelkeznek önálló jogi személyiséggel, önálló költségvetéssel. tovább..

    David Heinemeier Hansson, a Basecamp alapítója

    A probléma részben abban rejlik, hogy manapság senki sem elégedett pusztán attól, hogy magáénak tudhat egy kis részt a a világmindenségből. Nem, magát a világmindenséget kell birtokolnia. Nem elég csak jelen lennie a piacon, uralnia kell azt. Nem elég kiszolgálnia a vásárlókat, meg kell őket tartania. tovább..

     Kövér László házelnök

     Aki járt az általános iskola hetedik osztályában, amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították - annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik. tovább..