Megjelent: 4 éve

1400 főt toboroz az Oracle

Az Oracle bejelentette munkaerő toborzási kampányát Európában, a Közel- Keleten és Afrikában (EMEA régió), amelynek keretében 1400 új, a felhővel foglalkozó értékesítési szakembert keresnek, derül ki a cég közleményéből.

images

Az új szakembereket 6 helyszínre keresik: Amszterdam (Hollandia), Dublin (Írország), Malaga (Spanyolország), Prága (Csehország) valamint Kairó és Dubai a Közel- Keleti térségből.

Az Oracle olyan új munkatársakat keres az egész EMEA régióban, akik motivált értékesítési szakemberek, a 2-3 évnyi gyakorlattal rendelkező munkaerőtől a nagyon tapasztalt szenior értékesítési szakemberekig. A felhő alapú megoldásokat értékesítő munkaerő növelése mellett az Oracle új értékesítési központokba is beruház Amszterdamban és Kairóban, valamint még ebben az évben további korszerű irodákat nyit Dubaiban, Dublinban és Prágában.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter