Megjelent: 9 éve

16 év után távozik az Auchan-vezér

Az Auchan Magyarország Kft. alapító vezérigazgatója, Jean-Paul Filliat tizenhat év után távozik a vállalat éléről. Helyét Dominique Ducoux veszi át 2011. április elsejével, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Március 31-ével Jean-Paul Filliat távozik az Auchan Magyarország éléről. Tehetségével, felkészültségével 1995 óta nem csak létrehozta az Auchant Magyarországon, hanem sikerre tudta vinni a diszkont hipermarketláncot. A vállalat immár 12 áruházat üzemeltet az országban, több mint 5 000 munkatársat foglalkoztat, s ezzel az ország 18. legnagyobb munkáltatója, áll a cég sajtóközleményében.

A vállalat alapító vezérigazgatójának helyét 2011. április elsejével a 49 esztendős Dominique Ducoux veszi át, aki 1986 óta dolgozik az Auchannél. Az elmúlt évek folyamán különböző munkaköröket töltött be azáruházban és a beszerzési központban Franciaországban, Taiwanon és Kínában, legutóbb pedig Vietnamban dolgozott vezérigazgatóként.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter