Megjelent: 4 éve

300 embernek ad majd munkát az új IKEA

Letették az alapkövét a Soroksáron épülő harmadik magyarországi IKEA-nak. Az áruház a tervek szerint 2017 első felében nyílik majd meg és 300 főt fognak foglalkoztatni, akiket már jelenleg is toboroznak, derül ki a cég közleményéből.

images

Május 31-én ünnepélyes keretek között letették az áruház alapkövét. Az eseményen Marek Feltl, az IKEA Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős regionális vezetője és Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere is részt vett. Utóbbi örömének adott hangot, hogy a lánc helyi megtelepedése munkahelyeket és remélhetőleg a helyi közösségek támogatását is jelenti.

A soroksári IKEA nemrégiben megválasztott menedzsmentje most az áruház további munkatársainak kiválasztására koncentrál, hiszen a 2017-es nyitásig további mintegy 300 embert szeretnének felvenni.

Az bútoráruház munkatársai is elküldték jókívánságaikat és üzeneteiket az új áruház dolgozói és látogatói számára. Hogy biztosan örök emlékké váljanak, az eseményen a leveleket egy időkapszulában ásták el az utókornak.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter