Megjelent: 3 éve

A 10 legjobban kereső sorozatszínésznő

A Forbes magazin minden évben összeállítja a legjobban kereső színészek, és színésznők listáját. A tíz felsorolt színésznő összesen 156,5 millió dollárt vihetett haza - írja a petofilive.hu oldal.

Az oldal összeállította a 10 legjobban kereső színésznő listáját.


10. Pauley Perrette - 8.5 millió dollár2003 óta oszlopos tagja az NCIS - Tengerészeti helyszínelők című sorozatnak.


9. Robin Wright - 9 millió dollárA Kártyavár című sorozat főszereplője, de éves bevételébe beletartozott néhány filmes szerep is pl. a Wonder Womanben, vagy a hamarosan bemutatásra kerülő Szárnyas fejvadász 2049-ben.


8. Pryanka Chopra - 10 millió dollárA Quantico című sorozat főszereplője, bevételeinek nagy része onnan származik, de feltűnt a Baywatch filmben is.


7. Kerry Washington - 11 millió dollárA botrány című sorozat főszereplője, de reklámokból is jelentős bevételre tesz szert.


6. Julie Bowen - 12 millió dollárA modern család egyik oszlopos tagja, idén filmes bevételt is elkönyvelhet, egy hamarosan bemutatásra kerülő moziban szerepelt.


5. Mariska Hargitay - 12,5 millió dollárFizetésének nagy részét a Különleges ügyosztály című sorozatban nyújtott alakításáért kapja.


4. Ellen Pompeo - 13 millió dollárA színésznő 10 éve szerez jókora vagyont a Grace Klinika című sorozat miatt.


3. Mindy Kaling - 13 millió dollárSaját sorozata van, a The Mindy Project, ebből származik a bevétele.


2. Kaley Cuoco - 26 millió dollárA szőke színésznő minden Agymenők epizód után 1 millió dolláros fizetést kap.


1. Sofia Vergara - 41,5 millió dollárŐ is a Modern családban szerepel, de azon felül számos mozifilmben is szerepelt a 2016/17-es idényben.

Fotó Pixabay
Forbes/petofilive.hu
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter