Megjelent: 3 éve

A 10 legjobban kereső sorozatszínésznő

A Forbes magazin minden évben összeállítja a legjobban kereső színészek, és színésznők listáját. A tíz felsorolt színésznő összesen 156,5 millió dollárt vihetett haza - írja a petofilive.hu oldal.

Az oldal összeállította a 10 legjobban kereső színésznő listáját.


10. Pauley Perrette - 8.5 millió dollár2003 óta oszlopos tagja az NCIS - Tengerészeti helyszínelők című sorozatnak.


9. Robin Wright - 9 millió dollárA Kártyavár című sorozat főszereplője, de éves bevételébe beletartozott néhány filmes szerep is pl. a Wonder Womanben, vagy a hamarosan bemutatásra kerülő Szárnyas fejvadász 2049-ben.


8. Pryanka Chopra - 10 millió dollárA Quantico című sorozat főszereplője, bevételeinek nagy része onnan származik, de feltűnt a Baywatch filmben is.


7. Kerry Washington - 11 millió dollárA botrány című sorozat főszereplője, de reklámokból is jelentős bevételre tesz szert.


6. Julie Bowen - 12 millió dollárA modern család egyik oszlopos tagja, idén filmes bevételt is elkönyvelhet, egy hamarosan bemutatásra kerülő moziban szerepelt.


5. Mariska Hargitay - 12,5 millió dollárFizetésének nagy részét a Különleges ügyosztály című sorozatban nyújtott alakításáért kapja.


4. Ellen Pompeo - 13 millió dollárA színésznő 10 éve szerez jókora vagyont a Grace Klinika című sorozat miatt.


3. Mindy Kaling - 13 millió dollárSaját sorozata van, a The Mindy Project, ebből származik a bevétele.


2. Kaley Cuoco - 26 millió dollárA szőke színésznő minden Agymenők epizód után 1 millió dolláros fizetést kap.


1. Sofia Vergara - 41,5 millió dollárŐ is a Modern családban szerepel, de azon felül számos mozifilmben is szerepelt a 2016/17-es idényben.

Fotó Pixabay
Forbes/petofilive.hu
  • 2021.03.08 Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés képzés A képzés célja a szervezeten belül eredményes és hatékony kommunikáció feltételeinek és eszközeinek megismerése és begyakorlása, a résztvevők kommunikációs kultúrájának fejlesztése - A személyes és a vezetői kommunikáció hatásfokának és eredményességének javítása - A szervezeten belül eredményes és hatékony együttműködés és konfliktuskezelés alapjainak megismerése Részletek Jegyek
  • 2021.03.092 Napos Scrum Master Képzés, Élő videokonferenciás A Scrum Master az agilis transzformációk kulcsembere. Olyan Servant Leader szerepkört takar, amelyben a fejlesztő csapatok segítőjeként, mentoraként a jó hangulatú, eredményes munkavégzés megteremtéséért felel e szakember és módszertani szakértőként segíti a projekt munka előrehaladását, jó minőségben, határidőre történő teljesítését. Képezd át magad Scrum Masterré! Részletek Jegyek
  • 2021.03.11 Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE (live) Képzésünkön fél napban a LinkedIn, fél napban pedig a Facebook toborzási praktikáiról tanulhat. Délelőtt kitérünk a LinkedIn személyes profil szerepére, a vállalati oldal fontos elemeire, a karrieroldalra, oldal analitikákra, továbbá megtanulhatja, hogyan kell felépíteni a kapcsolati hálót, és hogy hogyan érdemes a tartalmakat előállítani. Facebook témánkban szó lesz a hiteles és hatékony kommunikálásra alkalmas Facebook oldalról és a kampánykezelés előtti lépésekről. Mindezt interaktív, gyakorlatias módon, egyéni kérdések megválaszolásával bonyolítjuk le. Részletek Jegyek
  • 2021.04.01A sikeres interjúztatás Képzésünk fő célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a szervezetükhöz legjobban illeszkedő, a munkakörben legjobban teljesítő munkatárs kiválasztására. A képzési napon szó lesz -az interjú felépítéséről, -szituációs gyakorlatról, -az információk rögzítéséről, -döntéshozatali csapdákról, -továbbá a kiválasztás további eszközeiről sablonokkal színesítve. Lehetőséget adunk továbbá a saját területüket érintő kérdések átbeszélésére is. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter