Megjelent: 1 éve

A kerthez hozzáillő kerti bútor is dukál!

Számtalan oka lehet annak, hogy miért várjuk mindannyian a jó idő eljövetelét. Ébred a természet, egyre hosszabbak a nappalok, napról napra nő annak az idő intervallumnak a hossza, melyet kertben, szabadban tölthetünk.

Ilyenkor van a kerti munkák megkezdésének szezonja is, azonban kell, hogy jusson idő a pihenésre is. A kertben elhelyezett bútoroknak azonban különleges, a beltéri társaikkal szemben fel sem merülő követelményeknek is meg kell felelni.

A műanyag szakértője

A Curver-Lifestyle webáruházban műanyag kerti székek és más kerti bútorok egyaránt találhatók. A tervezés során minden olyan szempont érvényesül, amely a hosszú gondtalan használat feltételeinek megteremtésére szolgál.

A szabad ég alatt minden használati eszköz fokozottan ki van téve az olyan természeti erőknek, mint a víz, a fagy vagy éppen a magas UV-tartalmú napfény. Ezekkel az elemekkel szemben alapanyagként a műanyag a tökéletes, hiszen nem vetemedik, nem szárad ki, nem rozsdásodik, alakját, méretét, színét megtartja.

Ezen jelentős előnyök mellett pedig még a karbantartás igénye is olyan alacsony, hogy inkább már azt mondanánk, nem is igényel karbantartást. Szükségtelen a festés, a lakkozás, a felületvédelem, mindössze a tisztításához szükséges némi víz és egy törlőruha.

A Curver-Lifestyle szabadtérre tervezett székei minden fentebb említett előnyös tulajdonsággal rendelkeznek és emellett praktikusságuk, kényelmük és szépségük is feltétlenül említést érdemel.

Előnyök hosszú sora

Az első pozitívum, hogy összecsukható székekről van szó, tehát amennyiben huzamosabb ideig használaton kívül lennének, összecsukhatók és eredeti méretüknél lényegesen kisebb helyet foglalva tárolhatók.

A kényelmet nem is kell magyarázni, a székek tervezésénél kiemelt fontossággal bír, hogy hosszú időn keresztül komfortos testhelyzetet biztosítson használójának, és e cél érdekében a több pozícióban változtatható háttámla is tartozék minden termék esetében.

A szépség szintén nem szorul külön magyarázatra és bár ez egy szubjektív kifejezés, de amikor meglátjuk kiválasztott székünket a kertben, biztosak lehetünk benne, hogy mindenki azt fogja érezni, hogy jól választott, aki vásárolta.

A kerthez és a többi bútorhoz való tökéletes harmónia, valamint az egyéni preferenciák miatt a kerti székek több színben is megvásárolhatók és az elérhető variációk minden esetben fel is vannak tüntetve a webáruházban.

Szépség és erő

A bútorok fa vagy rattan hatású külcsínnel készülnek, így amellett képesek a műanyag nyújtotta összes előnyt nyújtani, hogy tökéletesen illenek a természetes, organikus környezethez.

Ami az esztétikus megjelenéssel szemben nem azonnal szembetűnő, de jellemző a termékekre, az a masszivitás. Ez a hangsúlyos szempont a garancia arra, hogy a megvásárolt szék hosszú ideig fogja szolgálni tulajdonosát és szerez örömteli, pihentető órákat a szabadban tartózkodás alatt.

 

  • 2023.01.12Zoom Nyílt Nap - Fenntarthatósági Alapismeretek Képzés Zoom tájékoztató a 2023. február 03-án induló Fenntarthatósági Alapismeretek Képzésről. A csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket regisztrációt követően küldjük. Reigsztráció emailben a [email protected] címen. (Hornyai Marietta client partner). Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter