kapubanner for mobile
Megjelent: 3 éve

A kerthez hozzáillő kerti bútor is dukál!

Számtalan oka lehet annak, hogy miért várjuk mindannyian a jó idő eljövetelét. Ébred a természet, egyre hosszabbak a nappalok, napról napra nő annak az idő intervallumnak a hossza, melyet kertben, szabadban tölthetünk.

kerti bútor curver lifestyle-

Ilyenkor van a kerti munkák megkezdésének szezonja is, azonban kell, hogy jusson idő a pihenésre is. A kertben elhelyezett bútoroknak azonban különleges, a beltéri társaikkal szemben fel sem merülő követelményeknek is meg kell felelni.

A műanyag szakértője

A Curver-Lifestyle webáruházban műanyag kerti székek és más kerti bútorok egyaránt találhatók. A tervezés során minden olyan szempont érvényesül, amely a hosszú gondtalan használat feltételeinek megteremtésére szolgál.

A szabad ég alatt minden használati eszköz fokozottan ki van téve az olyan természeti erőknek, mint a víz, a fagy vagy éppen a magas UV-tartalmú napfény. Ezekkel az elemekkel szemben alapanyagként a műanyag a tökéletes, hiszen nem vetemedik, nem szárad ki, nem rozsdásodik, alakját, méretét, színét megtartja.

Ezen jelentős előnyök mellett pedig még a karbantartás igénye is olyan alacsony, hogy inkább már azt mondanánk, nem is igényel karbantartást. Szükségtelen a festés, a lakkozás, a felületvédelem, mindössze a tisztításához szükséges némi víz és egy törlőruha.

A Curver-Lifestyle szabadtérre tervezett székei minden fentebb említett előnyös tulajdonsággal rendelkeznek és emellett praktikusságuk, kényelmük és szépségük is feltétlenül említést érdemel.

Előnyök hosszú sora

Az első pozitívum, hogy összecsukható székekről van szó, tehát amennyiben huzamosabb ideig használaton kívül lennének, összecsukhatók és eredeti méretüknél lényegesen kisebb helyet foglalva tárolhatók.

A kényelmet nem is kell magyarázni, a székek tervezésénél kiemelt fontossággal bír, hogy hosszú időn keresztül komfortos testhelyzetet biztosítson használójának, és e cél érdekében a több pozícióban változtatható háttámla is tartozék minden termék esetében.

A szépség szintén nem szorul külön magyarázatra és bár ez egy szubjektív kifejezés, de amikor meglátjuk kiválasztott székünket a kertben, biztosak lehetünk benne, hogy mindenki azt fogja érezni, hogy jól választott, aki vásárolta.

A kerthez és a többi bútorhoz való tökéletes harmónia, valamint az egyéni preferenciák miatt a kerti székek több színben is megvásárolhatók és az elérhető variációk minden esetben fel is vannak tüntetve a webáruházban.

Szépség és erő

A bútorok fa vagy rattan hatású külcsínnel készülnek, így amellett képesek a műanyag nyújtotta összes előnyt nyújtani, hogy tökéletesen illenek a természetes, organikus környezethez.

Ami az esztétikus megjelenéssel szemben nem azonnal szembetűnő, de jellemző a termékekre, az a masszivitás. Ez a hangsúlyos szempont a garancia arra, hogy a megvásárolt szék hosszú ideig fogja szolgálni tulajdonosát és szerez örömteli, pihentető órákat a szabadban tartózkodás alatt.

 

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Elon Musk szerint dolgozni nem kell majd a jövőben, csak értelmet találni az életnek

A párizsi Viva Technology konferencián Elon Muskot arról kérdezték, aggódik-e miatta, hogy a mesterséges intelligencia majd elveszi a munkáját. A... Teljes cikk

NAV-Mobil: üzenet érkezik, ha változik a munkaviszony

A foglalkoztatási adatok bármikor ellenőrizhetők a NAV-Mobilban, májustól pedig már push üzenetet is küld az alkalmazás a biztosítotti jogviszony... Teljes cikk

A svájci cégek 30 ezer embernek adnak munkát Magyarországon

Magyarország növekvő gazdasági teljesítménye és versenyképes adórendszere jó üzleti környezetet kínál a Svájcból érkező vállalkozásoknak,... Teljes cikk