Megjelent: 5 éve

Általános vezérigazgató-helyettes az UniCredit Banknál

Március elsejével új általános vezérigazgató-helyettes és igazgatósági tag kezdi meg munkáját az UniCredit Banknál, Marco Iannaccone személyében - tájékoztatták portálunkat.

A kinevezéssel a magyar bank is igazodik a csoportnál meglévő általános vezetői struktúrához, melyet az idén - a csoportban utolsóként - a magyar és az osztrák leányvállalatnál is bevezettek.

Az új vezető az általános vezérigazgató-helyettesi feladatai mellett a Lakossági és kisvállalati, valamint a Vállalati, befektetési banki és privát banki területek mellett a Global Banking Services divízió, a Jogi, továbbá a Márkamenedzsment és kommunikáció szakterületek napi, operatív irányításáért felelős.

Marco Iannaccone 1993-ban szerzett BA diplomát az Università degli Studi di Venezia egyetemen, 2003-ban pedig MBA fokozatot a Clemson Egyetemen.

Szakmai karrierjét tanácsadóként kezdte a KPMG-nél, majd az Andersen Consultingnál folytatta. 1999- 2002 között a Deutsche Bank különféle divízióinál tett szert széles körű tapasztalatokra, ottani munkásságát a privátbanki és üzleti terület vezetőjeként fejezte be.

Az UniCredithez 2002-ben csatlakozott széles körű szakmai és nemzetközi tapasztalatokat szerezve a csoportnál. Dolgozott többek között az üzletfejlesztési, stratégiatervezési és privátbanki területen, majd pénzügyi vezetőként és az igazgatóság elnökhelyetteseként a Pekao Banknál. Budapestre a törökországi Yapı Kreditől érkezik, ahol vezérigazgató-helyetteseként és pénzügyi vezetőként (CFO) látott el felsővezetői feladatokat - áll a sajtóanyagban.
  • 2021.06.14DEKRA Felnőttképzési konferencia A globális képzési piac meghatározó szereplőjeként fontos számunkra, hogy ügyfeleink képzéseinek tervezéséhez és megszervezéséhez a lehető legtöbb támogatást adhassuk. A 2021. január 1-től hatályos, az OKJ-t felváltó új képzési rendszerrel életbelépő új folyamatok minden munkáltatót érintenek, akik munkavállalóik részére képzéseket szerveznek. Hogy segítsük az eligazodást, illetve iránymutatást nyújthassunk az új képzési rendszerrel kapcsolatban, INGYENES webkonferenciát tartunk a témában. Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter