Megjelent: 14 éve

Apeh-főnök a másik oldalon

Az Ernst & Young örömmel jelentette be, hogy 2006. szeptember 15-től Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs az Ernst & Younghoz csatlakozik.

Az ELTE Állam- és Jogtudományi karának elvégzése után Dr. Vámosi-Nagy a Pénzügyminisztériumban dolgozott, és számos vezető pozíciót töltött be. 1987-ben az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalhoz (APEH) került, amelynek 1997 óta elnökhelyettese. Dr. Vámosi-Nagy okleveles jogász, adótanácsadó és adószakértő.

"Meggyőződésem, hogy ügyfeleink nagyra fogják értékelni mindazt a szaktudást és hozzáértést, amit Szabolcs személye fémjelez a mai magyar piacon. Biztos vagyok benne, hogy ügyfeleink számára a mai complex adó környezetben segítsége hatalmas értéket képvisel." - mondta Rencz Botond nemzetközi adópartner, a magyarországi Ernst & Young adóosztályának vezetője.

Dr. Vámosi-Nagy kiemelkedő karriert futott be, és az évek során aktív résztvevője volt a legfontosabb adókérésekkel kapcsolatos munkáknak. Az adózás szakterületének kiemelkedő képviselője több mint 30 évnyi tapasztalattal gazdagítja az Ernst & Young csapatát.

A szakmában elért sikerei és aktív tevékenysége elismeréseként Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs számos kormánykitüntetésben és tudományos fokozatban részesült. 2001 óta a Szent István Egyetem címzetes egyetemi docense és a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem rektori tanácsadója. 1999-ben Magyary Zoltán-emlékérmet kapott, 2003-ban pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki.

  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter