Megjelent: 10 éve

Az Invitel 2010-ben is díjazza az innovatív vállalkozásokat

Az Invitel második alkalommal szervezi meg a kis- és középvállalkozások innovációs versenyét, az InnoMax 2010 pályázatot - olvasható a portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

"Innováció, hatékonyság, maximalizmus, kreativitás": ezek a kulcsszavai az InnoMax 2010 pályázatnak, amelyet az Invitel a tavalyi sikerek után, idén már második alkalommal szervez meg. A pályázattal a cég támogatni szeretné azokat a kis- és középvállalatokat, amelyek az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását felhasználva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá cégüket.

Az Invitel InnoMax Díjra 2010. december 1. és 2011. január 31. között lehet nevezni, a legjobb pályamunkák kiválasztásában pedig neves szakmai zsűri működik közre: Krisán László, dr. Kürti Sándor, Orosz Györgyi, Sugár Mihály és Zsembery György. Az idei év újdonsága, hogy elindul az InnoApps pályázat is, a főiskolások és egyetemisták versenye. Az Invitel számára fontos, hogy a legtehetségesebb fiatal fejlesztők is teret kapjanak és támogatást tehetségük megmutatásához, hiszen ők a jövő döntéshozói, akik innovatív, kreatív szemléletükkel hamarosan sikeres vállalatvezetőkké válhatnak.

"Az üzleti sikerek ma már döntően az innovatív, egyedi szemléleten múlnak, vagyis azon, hogy tudjuk-e másképp és jobban végezni a munkánkat, mint mások. Ma egy jó ötlet megvalósítása rengeteget érhet, az informatika és a telekommunikáció pedig mindenkinek teret ad" - mondta Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese, az InnoMax 2010 pályázat zsűrijének elnöke. "Az InnoMax Díjjal támogatni és ösztönözni szeretnénk az innovatív kis- és középvállalatokat, valamint a tehetséges diákokat, hogy merjenek új dolgokat létrehozni, új irányokba elindulni, hogy példát mutatva teremtsenek biztos alapot az innovatív gondolkodás elterjedésének."- tette hozzá Zsembery György.

InnoMax Díj 2010: nemcsak informatikai cégek nyerhetnek
A tavalyi nyertesek között vannak olyan cégek, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. Például a Hedz Magyarország Kft., amely elektronikus jegyekkel, e-ticket rendszerekkel pályázott, de a 3D-s monitorokat fejlesztő iPont-Consulting Kft. is nyert. Az Opten Informatikai Kft. pedig speciális cég-adatbáziskezelő rendszerével érdemelte ki az elismerést. Az InnoMax 2010 pályázat azonban nemcsak az informatikai piac innovátorairól szól, a Medicover Zrt. például a gyógyítást segítő, az orvos-beteg kommunikációt hatékonyabbá tevő rendszer fejlesztésével nyert különdíjat.

Az InnoMax 2010 pályázat keretein belül idén elindul az InnoApps pályázat is, amelyen felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt valamilyen újszerű, ötletes alkalmazás benyújtásával. (pl.: Android, iPhone, Facebook alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Macintosh szoftverrel, vagy webes fejlesztéssel).
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Munkahelyeket hoz létre a Royal Traktor Pápán

Húsz munkahelyet hoz létre a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyén, ahol értékesítési képzéseket is tartanak majd. Teljes cikk

Munkavállalói összefogással veszik fel a harcot a krízissel a Continental dolgozói

A Continental egyéni védőeszközök gyártásával és a a termelés átcsoportosításával reagált a járványhelyzetre. Teljes cikk

Munkahelymegtartásért jutalékemelés a kkv-knak

A Szerencsejáték Zrt. a munkahelyek megtartását kéri a támogatásért a értékesítő partnereitől. Teljes cikk