Megjelent: 7 éve

Bővít a GE budapesti szolgáltatóközpontja

Várhatóan megduplázza jelenlegi, 900 fős létszámát a GE budapesti Globális Üzleti Szolgáltatóközpontja. A pénzügy, az IT és a HR mellett a kereskedelem, az ellátási lánc, a jogi és az adózási tevékenységek területén bővíti szakembergárdáját a cég.

images

Budapesti Globális Üzleti Szolgáltatóközpontjának tervezett bővítését jelentette be ma a GE a központ átadásának egy éves évfordulóján. A 2014. február 18-i megnyitása óta dinamikusan fejlődő központ szerves részét képezi a GE globális stratégiájának, amelynek jegyében a cég saját tevékenységeinek leegyszerűsítésével kívánja fokozni versenyképességét és ügyfélközpontúságát. A központ újabb területekkel bővíti tevékenységét, ezzel párhuzamosan jelenlegi 900 fős létszáma a jövő év folyamán várhatóan a duplájára nő.

Olyan munkatársak jelentkezését várják, akik az angol nyelv mellett egy másik európai nyelvet is jól beszélnek, emellett a kereskedelem, az ellátási lánc, a jog, az adózás, a pénzügy, az IT és a HR területek valamelyikén rendelkeznek jártassággal. A 38 különböző országból származó, összesen 29 nyelvet beszélő munkatársat foglalkoztató budapesti Globális Üzleti Szolgáltatóközpont egyedülállóan sokszínű munkakörnyezetet kínál a nemzetközi karrier megkezdéséhez vagy fejlesztéséhez.

A központ a GE üzletágai számára nyújt integrált üzleti szolgáltatásokat Európában, sőt, azon túl is, összesen több mint 30 országra kiterjedően. A cégnek az egész világon mindössze öt ilyen központja van, a másik négy a kínai Pudongban, a mexikói Monterrey-ben, a szaúd-arábiai Rijádban és az egyesült államokbeli Cincinnatiben működik. A GE Global Operations a szolgáltatóközpont és a telephelyek alkotta hálózaton keresztül működik a régióban. Az öt szolgáltatóközpont a GE közös infrastruktúráját és kiterjedt hálózatát kiaknázva üzemeltet nagyszabású globális és regionális folyamatokat, míg a telephelyek (Európában pl. Lodz és Moszkva) a helyi szakértelemre és a kisvállalkozói potenciálra építve bővítik kapacitásukat a növekedés érdekében.

A 900 fős létszám 80 százalékát alkotó magyarok mellett még további 37 náció képviselteti magát a munkatársak között, akik 29 különböző nyelvet beszélnek, és mintegy 65 százalékuk nő. Mindezek miatt a központ hamisítatlan nemzetközi munkakörnyezetet kínál a karrierépítéshez. „Hisszük, hogy a sokszínűség, a befogadás, valamint a folyamatos képzés és fejlesztés elengedhetetlen feltétele a növekedésnek és az innovációnak, emellett versenyelőnyt is biztosít” – mondta Shane Fitzsimons, a GE Global Operations alelnöke.

„A központ tevékenységének bővülésével az eddigi pénzügyi, informatikai és HR feladatok ellátása mellett a jövőben jogi, adózási, kereskedelmi és ellátási lánccal kapcsolatos tevékenységeket is végzünk majd, így ezekre a területekre is veszünk fel szakembereket. A Global Operations budapesti központjában dolgozók előtt változatos karrierlehetőségek nyílnak meg a GE-nél, mind Magyarországon a különféle közép-kelet-európai GE-beruházások révén, mind pedig világszerte abban a 160 országban, ahol a GE jelen van. A Global Operations a GE egyik fontos utódlástervezési bázisa, az itt dolgozók előtt a GE összes képzési és fejlesztési programja nyitva áll" - tette hozzá Bjorn Bergabo, a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója.
  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter