Megjelent: 8 éve

Bring the Art Home: indul az irodai kiállítás-sorozat

A szervező LOFFICE coworking iroda közzétette a Bring the Art Home kiállítás-sorozat pályázatát; a harmadik alkalommal meghirdetett kezdeményezés vándorkiállításai közvetlenül a potenciális vásárlók, mecénások irodáinak falain mutatja be fiatal vagy már ismert képzőművészek alkotásait.

A LOFFICE által életre hívott képzőművészeti kezdeményezés célja, hogy megtöbbszörözze a résztvevő művészek érvényesülési esélyeit. Az elmúlt egy esztendőben a jelentkező csaknem száz művész portfóliója közül több mint húszat választott ki a BAH mentor programjának szakmai zsűrije, ezeket tizenöt hazai vállalat irodáiban, valamint egyéb hazai és külföldi helyszíneken megrendezett vándorkiállításokon mutatta be - közölte a coworking iroda pénteken az MTI-vel.

Mint írták, a LOFFICE kezdetben még saját műgyűjteményének létrehozását tűzte ki célul, ma már azonban több más hasonló közép- és nagyvállalat kortárs gyűjteményének összeállításához nyújt kreatív és szakmai segítséget, miközben lehetőséget biztosít pályakezdő képzőművészek egy válogatott csoportjának az ismertség megszerzéséhez.

A Bring the Art Home mentorprogram idén is várja azon művészek jelentkezését, akik nyitottak arra, hogy alkotásaikkal nemzetközi közönség előtt is megmérettessenek, és akik a galériák és kiállítóterek falain kívül, vállalatok, alternatív aukciók, csereprogramok és art visit események világában is kipróbálnák magukat.

A beérkezett portfóliókat idén is Winkler Nóra vezetésével bírálja el egy művészettörténészekből, kurátorokból és műgyűjtőkből álló szakmai zsűri, amelynek a korábbi években tagja volt Aknai Katalin művészettörténész, Nemes Attila, a Fictionlab és a Kitchen Budapest kurátora, valamint Fenyvesi Áron, a Trafó Galéria vezetője. Az idei szakmai zsűri névsorát a szervezők ősszel teszik közzé; a pályázat jelentkezési határideje szeptember 30.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter