Megjelent: 9 éve

Bringázz te is a munkába!

Hegedűs D. Géza nagykövet mellett BAM nagyköveti kinevezést kapnak az elmúlt években a kerékpározás népszerűsítéséért áldozatos munkát végző ismert személyiségek - közli a Népszava.

A BAM! 2010 (Bringázz a munkába!) programban való részvételért kap nagyköveti kinevezést Hajós András (énekes), Király Júlia (közgazdász), Németh Juci (énekesnő), Ónodi Eszter (színésznő), Péterfy Bori (énekesnő, színésznő), valamint Scherer Péter (színész) és Till Attila (műsorvezető).

A "BAM! Nagykövet" cím birtokosa a kampány hivatalos képviselőjeként részt vesz a BAM! rendezvényein és feladata lesz legjobb tudása szerint népszerűsíteni a kampány célkitűzését.

Az őszi BAM! kampány rendhagyó utcabállal veszi kezdetét szeptember 16-án 17 és 21 óra között; helyszíne a frissen felújított Ditrói Mór utca, közvetlenül a Vígszínház szomszédságában.

Ezt követőn szeptember 17 és október 22 között lehet a www.bam.hu oldalon regisztrálni annak, aki vállalja, hogy az adott időszakban minimum 8 alkalommal kerékpárral megy munkahelyére. A résztvevők értékes nyereményekért versenyeznek.

Népszava
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter