Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Csurgai Csilla a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara ügyvezetője

A Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (British Chamber of Commerce in Hungary - BCCH) ismét Csurgai Csillát bízta meg az ügyvezetői feladatok ellátásával - közölte a kamara az MTI-vel kedden.

A szakember 15 hónapos szülési szabadságot követően az év elején tért vissza a kamarához. A közlemény szerint a kamara napi tevékenységének irányítása mellett kiemelt feladata lesz a márciusban működésének első évfordulóját ünneplő, a kamara égisze alatt működő Brit Kereskedelmi Központ ügyeinek összefogása és koordinációja.

Csurgai Csilla 2006 májusban csatlakozott a BCCH csapatához mint Event and Services Manager, 2009-től kezdődően mintegy öt éven keresztül töltötte be a kamara ügyvezetői pozícióját.

A Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara független non-profit szervezet, amelyet brit befektetők alapítottak 1991-ben.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter