Megjelent: 6 éve

Díjat nyert a Mol-csoport vezetőképzési programja

A Mol-csoport LEAD programja a nemzetközi vállalatok kategóriában a legjobb 5 közé kerülve elnyerte a HR.com Leadership 500 díját. A rangos díjat a Mol-csoport a tehetségek fejlesztéséért tett nemzetközi erőfeszítéseiért kapta – írt a cég pénteki közleménye.

A most díjazott LEAD programot 2013-ban indította a vállalat, és azóta is a legfontosabb eszköze a szervezeti változások támogatásában. A LEAD program kidolgozásával a Mol-csoport azt tűzte ki célul, hogy nemzetközi vezetők új generációját képezze ki, akik képesek a vállalatot a folyton változó körülmények között irányítani, és emellett kimagasló üzleti eredményeket érnek el. A vállalat elkötelezett híve a tehetséggondozásnak, amely már a középiskolától kezdődik, majd a legjobb tanulóknak szóló versenyével folytatódik, és a legtehetségesebb egyetemi hallgatókat célzó diplomás programjával zárul. A LEAD program ezt, a díjnyertes programokból álló sort egészíti ki.

„Megtisztelő, hogy megnyertük a Leadership 500 rangos díját, és egyben hatalmas elismerés, hogy 200 nevező között a Mol-csoport díjat nyert. Büszkék vagyunk arra, hogy nem sokkal azután, hogy a legjobb egyetemi tehetségkutató program kategóriában elnyertük a 2014 ERE Recruting Excellence díját a Freshhh és a Growww programokért, LEAD programunk egy újabb presztízsértékű díjat nyert. Tehetségkutató és fejlesztő programjaink hosszú távú befektetések a Mol-csoport jövőjébe, ezért folyamatosan dolgozunk ezek tökéletesítésén” – mondta el Zdravka Demeter Bubalo, a Mol-csoport emberi erőforrás igazgatója.

A LEAD program módszertana tehetségcsoport köré épül, együttműködésben a legrangosabb nemzetközi pénzügyi oktatási intézményekkel. A Zágrábban és Belgrádban is működő COTRUGLI Üzleti Egyetem által nyújtott képzések a feltörekvő tehetségek fejlődését szolgálják, míg a középhaladó és haladó programokat az amerikai Thunderbird Nemzetközi Üzleti Egyetem dolgozta ki. A vezetőképző program résztvevői különféle kultúrákból és szakmai háttérrel érkeznek, 11 országból, Ausztriától egészen Irakig. A program indulása óta több mint 300 LEAD jelölt esett át azon a szigorú kiválasztási folyamaton, amelyet a tehetséggondozásban jártas külső szakértők végeznek. Ennek köszönhetően 65 kiválasztott tehetség már részt vett a programban, akik a vállalat kiváló vezetőinek új generációja, a Mol-csoport jövőjének formálói.

A HR.com egy 200 000 tagot számláló vezető nemzetközi, szakmai közösség, ahol a legkiemelkedőbb HR gyakorlatokat, trendeket és híreket mutatják be.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter