Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Dohányzási tilalom a hódmezővásárhelyi intézményekben

Hódmezővásárhely 35 önkormányzati intézményét szeptembertől nemdohányzó munkahellyé nyilvánítják, így csaknem háromezer dolgozó számára biztosítják az egészséges környezetet - tájékoztatott Hódmezővásárhely polgármestere.

Lázár János közölte: a városban kiemelten kezelik a dohányfüstmentesség kérdését, ezen belül is a munkahelyeken a nem dohányzók egészségének védelmét. A polgármester kezdeményezte az önkormányzat fenntartásában működő intézmények és a tulajdonában álló gazdasági társaságok vezetőinél - az egészségtudatos életmód kialakítása, valamint a munkavállalók egészségének a lehető legmagasabb szintű biztosítása érdekében -, hogy tegyék lehetővé a nemdohányzók védelmét, biztosítsák az egészséges munkakörnyezetet.

Szeptember 1-től az önkormányzat valamennyi nevelési-oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális és sportintézménye, a polgármesteri hivatal, valamint gazdasági társasága nemdohányzó munkahellyé válik. Ezzel biztosított lesz 35 munkáltató közel 3000 munkavállalója számára, hogy dohányfüstmentes körülmények között végezze munkáját.

Az önkormányzat egyúttal kezdeményezi minden hódmezővásárhelyi munkáltatónál, hogy védje az alkalmazottak egészségét és biztosítsa számukra az egészséges munkakörnyezetet - tette hozzá a polgármester.

  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter