Megjelent: 6 hónapja

Egy nap alatt egymillió ember kapott bértámogatást Nagy-Britanniában

Már a bértámogatási program indulásának első napján több mint 140 ezer cég és egymillió munkavállaló jelentkezett Nagy-Britanniában. Ott az állam az ideiglenesen elbocsátott munkavállalók bérének 80 százalékát fizeti ki.

images

images

Nagy-Britanniában a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen elbocsátott munkavállalók bérének 80 százalékát fizeti ki az állam.

A program indulásának első napján 8 óra alatt több mint 140 ezer cég jelentkezett bértámogatásért, és 1 millió ember részesült benne - írja a Reuters.

A koronaválság következtében több mint egymillió brit dolgozót bocsátottak el ideiglenesen a munkaadók - mondta a brit pénzügyminiszter, Rishi Sunak.

Ha ezek a munkavállalók nem részesültek volna a kormány támogatásában, elveszítették volna a munkájukat és a jövedelmüket - hívta fel a figyelmet a miniszter.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter