Megjelent: 1 éve

Ezeken a helyeken jelenhetnek meg a NAV ellenőrei a következő napokban

A NAV közzétette, mely vállalkozók számíthatnak rá, hogy a revizorok ellenőrzést tartanak náluk.

A NAV weboldalán található ADÓtraffipax szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a következő településeken végeznek majd ellenőrzéseket a következő időszakban. 

DÉL-BUDAPEST

A NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 25. és június 4. között Budapesten az építőanyagot, valamint barkácsfelszereléseket értékesítő vállalkozásokat ellenőrzik. Az adóellenőrök a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek megfelelő használatát vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai május 27-én (csütörtökön) Akasztó, Csengőd és Tabdi településeken pedig az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják. Különösen azok számíthatnak ellenőrzésre, akiknél az online pénztárgépek bevételi adatai azt indokolják.

BARANYA MEGYE

A NAV baranyai munkatársai május 24. és 30. között kedden Pécsett, a kertészetekben, csütörtök Orfűn, a Dollár, illetve a Kossuth Lajos utcai vendéglátóhelyeken, pénteken pedig a 6-os számú főút Pécs-Szigetvár szakaszán a közterületen értékesítő szezonálisgyümölcs-kereskedőknél végeznek ellenőrzéseket. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is. A megye építkezésein a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését és a foglalkoztatás egyéb szabályainak betartását ellenőrzik.

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE

A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. június 3-án az ónodi országos kirakodóvásáron ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését a kereskedőknél, vendéglátóknál és szolgáltatóknál.

FEJÉR MEGYE

A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei május 25. és 28. között ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentését és az értékesített áruk eredetét az eperárusoknál.

HAJDÚ-BIHAR MEGYE

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 25. és 26. között a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek használatát és a foglalkoztatottak bejelentését ellenőrzik.

HEVES MEGYE

A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. májusban a megyei szezonálisgyümölcs-kereskedőknél ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az áruk eredetét.

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE

A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 25. és június 4. között a zöldség- és gyümölcskereskedőket ellenőrzik. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

NÓGRÁD MEGYE

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2021. május 25. és 28. között az alábbi területeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • május 25. (kedd)                         Balassagyarmati járás,
  • május 26. (szerda)                       Pásztói járás,
  • május 27. (csütörtök)                  Salgótarjáni járás,
  • május 28. (péntek)                      Szécsényi járás.

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják a kertészetekben. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, illetőleg a megfelelő áfa-gyűjtők használatát. Az adóellenőrök a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

SOMOGY MEGYE

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 21. héten, az alábbi helyszíneken végez ellenőrzéseket:

•            hús-és hentesáru üzletekben, kitelepüléseken,

•             kertészeti- és gazdaboltokban, palántaárusoknál,

•             építkezéseken.

 

TOLNA MEGYE

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 25. és 28. között a vendéglátóhelyeket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az árukészletek eredetét és a jövedéki szabályok betartását.

Az ellenőrzések várható helyszínei:

2021.05.25.     Paks

2021.05.26.     Szekszárd

2021.05.27.     Dombóvár

2021.05.28.    Tolna

VESZPRÉM MEGYE

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 25. és 28. között a piacokon és közterületeken árusítókat ellenőrzik az alábbi járásokban:

május 25. (kedd)       Veszprém

május 26. (szerda)    Balatonalmádi

május 27. (csütörtök) Balatonfüred

május 28. (péntek)    Várpalota

ZALA MEGYE

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. május 21. és június 21. között a szezonálisgyümölcs-kereskedőknél végeznek ellenőrzéseket. A revizorok a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az áruk eredetét vizsgálják.

  • 2022.07.25Üzleti metaverzum: Vezetéstechnikai szimuláció a Training360-tól A 3 napos Business Game lényege, hogy csapatmunkában kell egy több helyszínen hajókat gyártó vállalatot irányítani. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
  • 2022.10.11HR Fest BudapestHR Fest Budapest Ez az igazi, megismételhetetlen, szakmai felfrissülés, ott a helyed! Ez lesz az év legnagyobbat szóló HR-fesztiválja, amit te sem hagyhatsz ki! Részletes program, előadók és számos újdonság vár rád, stay tuned, 2022-ben minden kiderül! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Gondot okozhatnak a lejárt okmányok a tömegközlekedésben is

A lejárt okmányok június 30-án éjfélig használhatók a MÁV-Volán-csoport járatain, július 1-jétől, péntektől azonban a MÁV-Start, a MÁV-HÉV... Teljes cikk

Több mint 1600 vállalkozást alapítottak fiatalok és álláskeresők a Dél-Alföldön

A Gondolkozzunk Okosan! projekt révén Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád megyében 1635 vállalkozás indult, legnagyobb számban kisadózó egyéni... Teljes cikk

Elérheti a 16 százalékot az infláció a következő hónapokban

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) előrejelzése szerint az infláció, ami májusban 10,7%-os volt, a következő hónapokban megközelítheti a 16%-ot. 2009 óta... Teljes cikk

Facebook