Megjelent: 13 éve

Fehérváry Géza lett a Malév új vezérigazgató-helyettese

Fehérváry Géza veszi át Krauth Pétertől a Malév Zrt. üzemeltetési vezérigazgató-helyettesi posztját december 1-jétől - jelenti a Világgazdaság.

A pilóta képesítéssel rendelkező szakember többek közt a kiemelt stratégiai projektekben való részvétellel veszi ki a részét a vállalat működéséből, de a repülésről sem mond le, továbbra is kapitányként repül majd a légitársaság B737-es típusú repülőgépein.

Karrierje 1982-ben vette kezdetét, amikor csatlakozott a Malévhez, 2002 januárjától pedig már mint a légitársaság repülési igazgatója tevékenykedett - részletezi a Világgazdaság.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter