Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Halálos munkahelyi baleset Szombathelyen

Halálos kimenetelű munkahelyi baleset történt kedd reggel egy szombathelyi üzemben - közölte az MTI-vel kedden a rendőrség.

images

Egy magasban dolgozó középkorú férfi lezuhant és életét veszítette, a rendőrségi helyszínelés még tart - tájékoztatott Gábriel Gábor őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A rendőrség arról egyelőre nem adott információt, hogy melyik szombathelyi üzemben történt a baleset.

Az MTI viszont más, helyszíni forrásból úgy értesült, hogy a FALCO Forgácslapgyártó Zrt. gyárában karbantartási munkálatok közben történt a tragédia. A férfi tíz méter magasból zuhant le egy két méter magasan lévő tetőre és a helyszínen életét veszítette.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter