Megjelent: 10 éve

Hazánk is élen jár a munkanélküliségben

Nem változott júliusban a Gazdasági Együttműködés és Fejlesztés Szervezet (OECD) tagországainak átlagos munkanélkülisége: a mutató a júniusi szinten, 8,5 százalékon állt - írja a Világgazdaság.

Az OECD nemzetközi szervezet mutatói szerint a tagországokban stagnál a munkanélküliség. Ez összesen 45,5 millió állástalant jelent a 33 ország tekintetében, ami 13,4 millió fővel több a két évvel korábbi adatnál.

A legmagasabb munkanélküliséget Spanyolországban (20,3 százalék), Szlovákiában (15), Írországban (13,6), Portugáliában (10,8) és Magyarországon (10,3) regisztrálták.

Világgazdaság


  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter