kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Horgásztó ajánló, avagy az Abért-tó rövid bemutatása

Kedvcsináló gyanánt ebben a cikkben megmutatjuk mindazt, amit az Abért-tó kapcsán első körben tudni érdemes. Annál is inkább megéri ellátogatni ehhez a tóhoz, mivel a Method OB döntőjét rendezték nemrégiben itt.

abert horgász tó utazás belföld-

Ennél több apropó talán nem is kellhet, hogy még több információt sikerüljön begyűjteni előzetesen erről a csodálatos vízről. Nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább mutatjuk az Abért-tó sajátosságait.

Amit elsők között célszerű elmondani az Abért-tó esetében

Az ember bizonyára előszeretettel keres fel olyan vízterületeket, ahol egyrészt nagy a halsűrűség, másrészt valamiféle különlegesség köthető a helyhez. Az Abért-tó esetében az a kuriózum, hogy a 2022. évi Országos Method Bajnokság Döntőjének adott helyszínt nemrég.

Ennél több motiváció talán nem is feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a TackleBait.hu horgász webáruház feeder bot kínálatából felszerelkezve útnak induljunk. Mondjuk egy kiadós method horgászatra készülve.

Hozzátéve persze, hogy új horgászvizekre megérkezve sosem árthat némi előzetes informálódás. Úgyhogy ennek szellemében rögvest meg is mutatunk néhány fontosabb tudnivalót.

Pontosan hol is található meg az Abért-tó?

Annyit érdemes tudni alapvetően, hogy egy Lukácsháza és Kőszeg között elterülő víztározóról van szó. Ami a megközelítését illeti, vagy a 87-es főútról a megyeszékhely felé haladva a Kőszegfalva nevű városrésszel szemben, vagy a Szombathely‒Kőszegfalva vasútvonalon tudunk az Abért-tóhoz érkezni.

Maga a környezet, a látvány és a hangulat is megér egy misét. A tavat körülvevő hamisítatlan nyugalom ugyanis már percek alatt elönti az embert. Még akkor is, ha kimondottan izgatottak vagyunk a halfogás esélyeit illetően.

Maguk az esélyek bizonyosan kedvezőek lesznek. Elvégre nem a véletlen műve az, hogy egy ennyire rangos versenynek sikerült nemrégiben otthont adni. Nézzünk is meg néhány lényeges tudnivalót a tavon történő horgászat menetéről.

Néhány lényeges tudnivaló az Abért-tavon történő horgászatról

Azok a horgászok, akik általános vasi területi jeggyel rendelkeznek, ők külön jegy váltása nélkül horgászhatnak az Abért I.- II. tavon. Hosszabb távban gondolkozva azt érdemes tudni, hogy a tavakra speciális Catch&Release éves területi jegyet tudunk váltani. 

Ezzel együtt vendégként érkezve, egy-egy napban gondolkodva is megoldható persze, hogy ezen a csodálatos vízen horgásszunk. Annál is inkább, mivel a napijegy akár online vagy a jegybizományosainknál is megvásárolható.

Azzal viszont nem árt előre számolni, hogy egyik jegy sem jogosít fel a halak elvitelére. Viszont az Abért-tóra nem is igazán emiatt érdemes ellátogatni. Sokkal inkább az elképesztő halfauna, a várhatóan örömteli horgászat, illetve a festői szépségű környezet az, ami erre a vízterületre csábítja a horgászokat.

  • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Hátrányos helyzetűek szakmatanulására nyílik pályázat

A pályázathoz 23 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre. Teljes cikk

Zalaegerszegen tart pályaorientációs napot a HUMDA

A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. országjárásának célja az ismeretterjesztés. Teljes cikk

Még nem tapasztalhatók Magyarországon a generatív MI-technológiák alkalmazásának hatásai

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon... Teljes cikk