Megjelent: 3 éve

Horgásztó ajánló, avagy az Abért-tó rövid bemutatása

Kedvcsináló gyanánt ebben a cikkben megmutatjuk mindazt, amit az Abért-tó kapcsán első körben tudni érdemes. Annál is inkább megéri ellátogatni ehhez a tóhoz, mivel a Method OB döntőjét rendezték nemrégiben itt.

Ennél több apropó talán nem is kellhet, hogy még több információt sikerüljön begyűjteni előzetesen erről a csodálatos vízről. Nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább mutatjuk az Abért-tó sajátosságait.

Amit elsők között célszerű elmondani az Abért-tó esetében

Az ember bizonyára előszeretettel keres fel olyan vízterületeket, ahol egyrészt nagy a halsűrűség, másrészt valamiféle különlegesség köthető a helyhez. Az Abért-tó esetében az a kuriózum, hogy a 2022. évi Országos Method Bajnokság Döntőjének adott helyszínt nemrég.

Ennél több motiváció talán nem is feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a TackleBait.hu horgász webáruház feeder bot kínálatából felszerelkezve útnak induljunk. Mondjuk egy kiadós method horgászatra készülve.

Hozzátéve persze, hogy új horgászvizekre megérkezve sosem árthat némi előzetes informálódás. Úgyhogy ennek szellemében rögvest meg is mutatunk néhány fontosabb tudnivalót.

Pontosan hol is található meg az Abért-tó?

Annyit érdemes tudni alapvetően, hogy egy Lukácsháza és Kőszeg között elterülő víztározóról van szó. Ami a megközelítését illeti, vagy a 87-es főútról a megyeszékhely felé haladva a Kőszegfalva nevű városrésszel szemben, vagy a Szombathely‒Kőszegfalva vasútvonalon tudunk az Abért-tóhoz érkezni.

Maga a környezet, a látvány és a hangulat is megér egy misét. A tavat körülvevő hamisítatlan nyugalom ugyanis már percek alatt elönti az embert. Még akkor is, ha kimondottan izgatottak vagyunk a halfogás esélyeit illetően.

Maguk az esélyek bizonyosan kedvezőek lesznek. Elvégre nem a véletlen műve az, hogy egy ennyire rangos versenynek sikerült nemrégiben otthont adni. Nézzünk is meg néhány lényeges tudnivalót a tavon történő horgászat menetéről.

Néhány lényeges tudnivaló az Abért-tavon történő horgászatról

Azok a horgászok, akik általános vasi területi jeggyel rendelkeznek, ők külön jegy váltása nélkül horgászhatnak az Abért I.- II. tavon. Hosszabb távban gondolkozva azt érdemes tudni, hogy a tavakra speciális Catch&Release éves területi jegyet tudunk váltani. 

Ezzel együtt vendégként érkezve, egy-egy napban gondolkodva is megoldható persze, hogy ezen a csodálatos vízen horgásszunk. Annál is inkább, mivel a napijegy akár online vagy a jegybizományosainknál is megvásárolható.

Azzal viszont nem árt előre számolni, hogy egyik jegy sem jogosít fel a halak elvitelére. Viszont az Abért-tóra nem is igazán emiatt érdemes ellátogatni. Sokkal inkább az elképesztő halfauna, a várhatóan örömteli horgászat, illetve a festői szépségű környezet az, ami erre a vízterületre csábítja a horgászokat.

  • 2022.08.29Mit tegyél, hogy tőled vásároljanak? Értékesítése mindig szükség van; nem csak akkor, ha a cégnek jól megy, de akkor is, amikor nehéz időszak következik. Részletek Jegyek
  • 2022.09.16HR és Munkajog modul I.: A munkaviszony keletkezése / Beléptetés Kettő az egyben: egyszerre HR és munkajogi megközelítésben: a munkaszerződés, általános magatartási követelmények, adatvédelem és más, fontos témák neves oktatóktól, mint Berke Gyula, Bankó Zoltán. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter

Facebook