Megjelent: 2 hónapja

Hűtők - különleges funkciókkal

Manapság nem ritka, hogy a hűtőszekrényeket is különböző funkciókkal szerelik fel, így ez alapján is tudunk közülük választani. Mindenki el tudja dönteni a termékleírás segítségével, melyik az, amelyik megfelel az igényeinek.

A modern Liebherr hűtőszekrény sokak érdeklődését kelti fel például az olyan extrákkal, mint a NoFrost, a BioFresh, a DuoCooling vagy épp a VarioTemp funkciók. Nézzük, mire valók ezek, milyen plusz szolgáltatást kapunk általuk!

Néhány szó a német márkáról

Hűtők - különleges funkciókkal-
 

Talán a háztartási készülékek terén jártas embereknek nem kell ecsetelnünk, mennyire jó választás egy Liebherr hűtő, amelyet a premiumshop24.hu webáruházból is megrendelhetünk. Ezek a gépek német gyártó termékei, világhírűek.

Minőségileg kifogástalanok, energiatakarékos módon működnek, és számos olyan extrával rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat. Nem mellesleg dizájnosak is! Vannak szabadon álló és beépíthető modellek is, egy- és kétajtósak, de side-by-side készülékek is kaphatók az említett webshopban.

A Liebherr vállalat 1949-ben jött létre, alapítója Hans Liebherr. Ő eleinte még darukat gyártott az építőipar számára, azonban más gépek előállítása is érdekelte. Több területen is jelen van a cég, az átlagfelhasználók azonban a hűtőszekrényeiket ismerik leginkább.

Az innovációs technológiáknak köszönhetően sok extrával vannak felszerelve ezek a készülékek. A fentebb is említett funkciókat mi is bemutatjuk.

A Liebherr hűtők kedvelt funkciói

  • NoFrost: A legtöbb gépben elérhető, ennek hála nem kell többé a készülék mélyhűtő rekeszének a leengedésével bajlódnunk.
  • EasyFresh: Külön tárolórészt alakítottak ki a hűtőben, ahová a friss gyümölcsöket, zöldségeket tehetjük. Itt magasabb a páratartalom, ezért ezek a primőr termékek hosszabb ideig is elállnak.
  • BioFresh: Egyes hűtőkben érhető el ez a funkció. A BioFresh rekeszekben más-más hőmérséklet uralkodik, ideális helye lehet így a húsoknak, tenger gyümölcseinek.
  • DuoCooling: Kombinált hűtők esetén nem cserélődik a levegő a hűtőrész és a fagyasztó között, nem veszik át a szagokat az élelmiszerek. A funkció védi a behelyezett termékeket a kiszáradástól is.

Amit sokaknak lehet hasznos: a VarioTemp funkció

Vannak olyan különleges Liebherr hűtők, amelyek rendelkeznek VarioTemp funkcióval is. Ezeket sokan keresik, hiszen szintén praktikus megoldást kínál ez az extra a hétköznapokra.

Miről is van szó? Amennyiben olyan hűtőnk van, ahol van külön fagyasztó is, akkor beállíthatjuk, hogy ez utóbbiban -2 és +14 °C-os hőmérséklet legyen. Miért jó ez? Mert sokaknak nincs otthon spájzuk, kamrájuk, így a burgonya tárolása például nehézségekbe ütközhet.

De akkor is hasznos ez a funkció, ha valamiért nem elegendő a hely a hűtőben, és plusz rekeszekre lenne szükségünk. Átmenetileg ilyenkor a mélyhűtő sima hűtőként szolgál. Partik előtt nyugodtan tárolhatjuk itt a szendvicseket, süteményeket!

Érdemes a további lehetőségekről a premiumshop24.hu oldalán érdeklődni, itt vannak olyan Liebherr hűtők, amelyek rendelkeznek VarioTemp funkcióval!

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek