Megjelent: 7 éve

Így csökkenthetik irodaköltségeiket a kis- és középvállalkozások

November 19. és 23. között nyílt hetet tart a Regus, ennek során a vállalat lehetővé teszi valamennyi termékének és szolgáltatásának ingyenes, kötelezettségvállalás nélküli kipróbálását. A látogatók megismerkedhetnek újszerű irodai megoldásokkal, és ötleteket kaphatnak vállalkozásuk továbbfejlesztéséhez - írja a portálunkhoz eljuttatott sajtóközlemény.

November 19. és 23. között a Regus megnyitja budapesti irodáinak kapuit az érdeklődők előtt, hogy bepillantást nyújtson a 21. századi munkavégzés világába. A Work Your Way program keretében a látogatók ingyenesen próbálhatják ki az üzleti társalgók, tárgyalók és virtuális irodák nyújtotta kényelmet. A kis- és középvállalkozások képviselői, a távmunkában dolgozók és az egyéni vállalkozók ráadásul hasznos tanácsokat is kaphatnak arra vonatkozóan, hogyan növeljék rugalmasságukat és produktivitásukat.

A Regus irodahelyiségei igen sokoldalúan használhatók. A minden szükséges eszközzel felszerelt üzleti társalgók lehetővé teszik a közös munkát, a tárgyalótermek pedig ideális helyszínt biztosítanak a fontos üzleti találkozók számára. A néhány fős kirendeltségek rugalmas konstrukcióban bérelhetnek irodát, így sem a magas rezsiköltségek, sem a nem megfelelően megválasztott irodaméret nem okozhat gondot. A vállalatok biztosíthatják munkavállalóiknak azt a lehetőséget, hogy otthonukhoz közel eső üzleti központokban dolgozzanak ahelyett, hogy nap mint nap hosszú órákat töltenek ingázással.

"A munka és a technológia világa hihetetlen ütemben változik: ma már dolgozhatunk távmunkában, otthon, vagy esetleg útközben. Azonban ezek közül a lehetőségek közül nem mindegyik felel meg mindenki igényeinek. Az otthoni munkavégzés közben például sok tényező vonhatja el a figyelmünket, vagy esetleg egyedül érezhetjük magunkat. A Regus Work Your Way program kitűnő lehetőséget kínál, hogy a sikerhez vezető út első lépéseként megtalálhassuk a számunkra legmegfelelőbb munkamódszert" - mondta Katerina Manou, a Regus képviselője.

A Work Your Way Week program a Regus budapesti központjaiban, többek közt az EMKE, Bank Center és Óbuda Gate irodaházakban kerül megrendezésre 2012. november 19. és 23. között. Előzetes regisztráció nem szükséges, az irodák, tárgyalók és üzleti társalgók igénybe vételéhez azonban előzetes bejelentkezés ajánlott.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter