Megjelent: 6 éve

II. Villamosvezető Európa-Bajnokság Budapesten

A BKV Zrt. két munkavállalójának tavalyi nagyszerű sikerét követően idén hazai pályán rendezik meg november 23-24-én (szombat-vasárnap) a II. Villamosvezető Európa-Bajnokságot. A rendezvényen 14 európai nagyváros képviselteti magát. Az esemény fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Az idei Európa-Bajnokság házigazdája a BKV Zrt., de természetesen résztvevőként is szerepel a társaság, hiszen - mint a tavalyi győztes - jó esélyekkel indulnak.

Emlékezetes, hogy a tavalyi drezdai versenyen a kéttagú magyar csapat Ledniczki Zsuzsanna és Veperdi Tamás nagyszerű teljesítményével utasította maga mögé a többi résztvevőt, miközben olyan villamossal kellett versenyezniük, amely nem közlekedik egyetlen magyar városban sem.

Az idei megmérettetésen további városok képviseltetik magukat: Debrecen, Szeged, Berlin, Drezda, Rotterdam, Bécs, Barcelona, Nagyvárad, Firenze, Stuttgart, Lipcse, Manchester, Párizs.

November 23-án szombaton a sorsolás mellett még a gyakorlásé lesz a főszerep, majd ezt követően derül ki, hogy ki a legjobb, ugyanis vasárnap már élesben, a kilátogató érdeklődők előtt zajlik a verseny a Hungária kocsiszín melletti Sport utcában.

Vasárnap a Hungária kocsiszín egy részét megnyitják a nagyközönség előtt, ahol villamos kiállítással és számos érdekességgel várják a látogatókat szakmai partnerükkel, a Nemzeti Közlekedési Hatósággal együtt. A járművezetői hivatás iránt érdeklődők alkalmasságát a hatóság szakemberei ingyenesen mérik fel pályaalkalmasságvizsgáló berendezések segítségével, a gyermekek és szüleik a közlekedés szabályairól meglévő ismereteit KRESZ teszteken lehet felfrissíteni az erre a célra berendezett combino villamoson. A kocsiszín területén megtekinthetők Budapest villamosközlekedésének jellemző járművei a százéves nosztalgia villamostól a legfiatalabb combinóig.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter