Megjelent: 9 éve

Ingyenes tanfolyamok kezdő női vállalkozóknak

A "Feltűnő Siker" a Lifelong Learning Magyarország Alapítvány, kezdő női vállalkozók részére kialakított tudásalapú, fejlesztő- és támogató programja.

A projekt során a nehéz helyzetben lévő mikro-, kis- és középvállalkozásokat létrehozni kívánó, vagy már működtető vállalkozónők képzését valósítja meg az alapítvány, a résztvevők számára teljesen ingyenesen. Összesen 225 hölgy részvételét biztosítja a magyar költségvetés a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzat keretéből.

A képzéseket már 90 résztvevő elvégezte, de még az augusztusban induló kurzusokra van lehetőség jelentkezni. A jelentkezéshez csupán egy online regisztráció szükséges a FeltűNŐ Siker honlapján, a www.feltunosiker.hu oldalon, s az alapítvány kuratóriuma választja ki a jelentkezők közül a támogatott képzések résztvevőit.

A 3 napos tanfolyam során az érintett témák a következőek:
- pénzügy
- vezetői ismeretek
- marketing
- pr és kommunikáció
- jog
- vállalkozói ismeretek
- NŐ témák

A tanfolyam során kapott elméleti és gyakorlati tudást a hölgyek elmélyíthetik a klubnapokon, az egyéni kérdések megválaszolására pedig az egyéni konzultáció ad lehetőséget.
Hamarosan megjelenik a tanfolyamokhoz kapcsolódó tankönyv is, mely bármikor levehető a polcról, ha a gyakorlati működés során kérdésünk merülne fel.

Legközelebbi tanfolyam időpontok:- 2010. augusztus 16-17, 27.
- 2010. augusztus 23-24, szeptember 3.
- 2010. augusztus 30-31, szeptember 10.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter