kapubanner for mobile
Megjelent: 7 éve

Jó munka, ráadásul gyorsan: az ütvecsavarozóval nem lehetetlen

Az ütvecsavarozó használatával akár tízszer olyan gyorsan haladhatsz a munkával, ami egyáltalán nem mindegy, ha komolyabb vagy nehezebb feladat áll előtted. A kézi csavarhúzóval össze sem hasonlítható az ütvecsavarozó, ha annak hatékonyságát, eredményességét és erejét nézzük. Segítségünkre lesz barkácsolás, autószerelés közben és bútorok összeállításánál is. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz vele a munka.

csavarozó

Aggaszt, hogy zavarni fognak a vezetékek? Nem kell, hisz a modern ütvecsavarozók akkumulátorral működnek, így nincs szükség a használatukhoz hálózati áramra. Ez azt is jelenti, hogy bárhol bármikor tudod használni. 

Ha már akkumulátor...

Érdemes az akkumulátor kérdését kicsit körbejárni első körben, ugyanis az élettartama és a teljesítménye nagymértékben befolyásolja majd, hogy meddig tudod használni az ütvecsavarozódat anélkül, hogy egy új akkumulátort kellene beszerezned, aminek - nem mellesleg - elég szép ára is van. Az akkumulátoroknak sajátos tulajdonsága, hogy nemcsak az állandó használat koptatja, hanem az is, ha állandóan töltőn van. Sajnos ennek az ellentettje sem oldja meg a dolgot, ha túl hosszan hevernek parlagon, az sem tesz jót nekik. 

Szerencsére az Elefántszerszám.hu Webáruház ütvecsavarozói hatalmas kínálatában kiváló minőségű gépeket és hozzájuk hosszú életű akkumulátorokat kaphatsz. Sőt, akár két akkus csomagban is megvásárolhatod ütvecsavarozó szettedet. Ezek az akkumulátorok optimális teljesítményt nyújtanak, miközben védelemmel is rendelkeznek. Védelem a túlmelegedés ellen, a túlzott áramerősség ellen és a túltöltéssel, illetve kisüléssel szemben is - ez a három sarkalatos pontja annak, hogy se az akkumulátor, se az ütvecsavarozó ne sérüljenek. 

És mi a helyzet a szénkefével?

Ha már böngészted a kínálatot, biztosan feltűnt, hogy szénkefés és szénkefe nélküli ütvecsavarozók közül kell választanod. A szénkefe az áram továbbításáért felelős, s ez hagyományos megoldásnak számít a villanymotorok világában. A szénkefével azonban van egy olyan probléma, hogy kopó alkatrészként egy bizonyos idő elteltével, illetve adott használat után cserére lesz szükség. Ugyanígy a tengelyvég kommutátorát is cserélned kell majd, ebben az esetben.

Ennek a problémának a kiküszöbölésére születtek a szénkefe nélküli motorral működő ütvecsavarozók. Azonkívül, hogy ezek rendre nagyobb nyomatékot tudhatnak magukénak, halkabban is működnek és általában hosszabb élettartam jellemzi őket. Hatékonyságban azonban nincs különbség a két típus között.

Extra funkciók

Ami mindenképpen jó, ha van, az a LED-es világítás, hogy jól lásd a munkavégzés pontos helyét, a töltöttségi állapot jelzése, valamint a több fokozatban való állíthatóság. Ezek mind hatékonyabbá teszik a munkádat.

Izgalmas újítás, hogy egyes ütvecsavarozók már okosak is. Ezeket okostelefonnal vagy táblagéppel tudod összekötni, és például illetéktelen használat, netalántán lopás esetén távolról is kikapcsolhatjuk a készüléket. Ha szeretnél többet megtudni erről a lehetőségről, keresd a Milwaukee One Key ütvecsavarozóit.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek