kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

A tabletek lehetnek az áthidaló megoldások!

Okostelefonja már mindenkinek van, és legtöbbször ezerféle alkalmazás fut rajta. Így sokak esetében a mobil használata bizonyos tevékenységeknél már kiszorítja az asztali számítógépet, laptopot. Ilyenek lehetnek pl. a filmnézés, e-book olvasás. Viszont előbb vagy utóbb szembesül a felhasználó, hogy azért okostelefonon olvasni meg sorozatokat nézni nem olyan felüdítő, mint egy tévén. Kicsik az alakzatok, a betűk, és tartani sem lehet olyan kényelmesen.

best tablet webshop-

A tabletek választ adnak kérdéseinkre

Ha felmerül már a kérdés, hogy mihez fogjunk, ha nem szeretnénk magunkkal hurcolni a laptopot, de pl. egy hosszú utazás közben szeretnénk egy filmet vagy előadást megnézni, akkor a válasz egy köztes megoldásban keresendő. A BestMarkt tablet, azaz táblagép kínálata segít abban, hogy megtalálja Ön is a megfelelő készüléket, ha a mobiltelefonját ki szeretné egészíteni egy másik műszaki cikkel, ami jobban szolgálja szórakoztatását.

A tabletek nem hiába lettek mára már az egyik legkeresettebb műszaki cikkek. Ár-érték arányban nagymértékben megfelelnek az elvárásoknak, emellett sokkal hosszabb üzemidővel, kompaktabb, komfortosabb külsővel bírnak, mint okostelefon társaik. Arra a kérdésre, hogy helyettesíthetik-e akár a mobiljainkat, akár a laptopokat, az a válaszunk, hogy tökéletesen kiegészítik azokat.

Internetezés, filmezés vagy onlinesajtó-követés

A táblagépek ugyanolyan jól használhatók a kedvenc sorozataink nézésére, mint a laptopok vagy a mobiltelefonok, de míg a mobiloknál még az egészséges szemnek is megerőltető lehet hosszú távon az olvasás, addig egy tabletnél már olyan kényelmes, mint egy asztali számítógépnél. Nem beszélve az idősebb korosztályról, akiknek már váltogatni kell a szemüveget, mikor milyen messzire lássanak el jól.

A legkisebb méretű laptop is nagyobb egy tabletnél, így egy női táskában, ahol még sok minden más is megbújik, nem túl praktikus a cipelésük. Sokan visznek magukkal már kimondottan notebookok, laptopok számára kivitelezett hátitáskákat, melyekbe a tabletek is kényelmesen elférnek. De ha marad a női retikül, akkor sincs gond, a tablet elrejthető benne kisebb formatervezése révén.

Gyors megrendelés és szállítás

A BestMarkt webáruház számtalan kiegészítőt forgalmaz okostelefonokhoz, laptopokhoz és ugyanígy tabletekhez. Így ha éppen egy állítható tokra vagy egy megbízható és strapabíró táskára van szükség, azokra is érdemes rákeresni. Ráadásul a cég saját vagy külső raktárról is tud szállítani, amely jelentősen meggyorsítja az ügymenetet, így nem kell akár heteket várni a megrendelt termékre, mint sok más webáruház esetében, hanem egy-két napon belül már a kezünkben lehet a tablet a hozzá kiválasztott táskával vagy tokkal együtt.

A tabletek minden korosztály esetében megállják a helyüket könnyű hordozhatóságuk, egyszerű alkalmazásuk révén, és hasznos eszköznek bizonyulnak akár egyetemisták tantárgyi feladatainak elkészítéséhez, jegyzeteléshez, videók, előadások nyomon követéséhez vagy a munkába indulók, hazatérők útitársaként.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Agrárminisztérium: tervezhető jövőképet biztosít a fiataloknak az agrárszakképzés

Több mint 20 ezren tanulnak az agrárszakképzésben jelenleg - derül ki az Agrárminisztérium közleményéből. Teljes cikk

Megérkeztek a friss adatok a magyar nyugdíjakról - 24 ezren 600 ezer forintnál is több nyugdíjat kapnak

2024 elején 49 ezer főnek folyósítottak nyugdíjat és egyéb ellátást külföldre - derül ki a KSH adataiból. Teljes cikk

Ezeken a helyszíneken fog ellenőrizni a NAV április végén

Április végén is az ország valamennyi vármegyéjében végez majd ellenőrzéseket az adóhatóság. Teljes cikk