Megjelent: 4 éve

Kényszermunkára küldik külföldre az észak-koreaiakat

Az ENSZ szerint 50 ezer észak-koreai dolgozik külföldön szörnyű körülmények között. Nagyon kevés pénzért, napi 20 órát is dolgoznak, miközben gyakran éheznek, írja a BBC.

images

images

Az elsősorban kínai és orosz munkáltatók a nagyobb összegeket nem a dolgozóknak, hanem az észak-koreai kormányzatnak fizetik ki, amely a "kényszermunkásokat" küldi. A munkásoknak a bányászatban, a textil- és sz építőiparban kell dolgozniuk.

Az ENSZ különleges emberi jogi megfigyelője szerint azok a cégek, amelyek észak-koreai munkásokat foglalkoztatnak bűnrészessé válnak egy kényszermunka rendszerben, ami elfogadhatatlan.

BBC
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter