Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 4 éve

Kerékpárral a K&H-ba

Második alkalommal nyerte el a kormány Kerékpárosbarát Munkahely díját a K&H.

images

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Kerékpáros Magyarország Szövetséggel együttműködésben 2015-ben kilencedik alkalommal hirdette meg a Kerékpárosbarát Munkahely pályázatot, amellyel arra igyekeznek ösztönözni a vállalkozásokat, hogy a megfelelő infrastruktúra kialakításával és aktív szemléletformálással tegyék vonzóbbá a biciklis közlekedést. A K&H 2015-ben immáron második alkalommal vehette át a Kerékpárosbarát Munkahely címet.

A K&H 2014-ben végzett belső felmérése szerint a munkatársak több mint tíz százaléka jár kerékpárral munkába, köztük több felsővezető is a mintegy 4 ezer dolgozóból. Ők tavaly együtt összesen megközelítőleg 500 ezer km-t tettek meg biciklivel, kizárólag munkába járási céllal - áll a cég sajtóanyagában.

A közlemény szerint a K&H széleskörű kerékpáros szolgáltatásokkal, illetve programokkal igyekszik vonzóbbá tenni a biciklizést. A K&H budapesti székházában kétszáztizenhat kerékpárt lehet elhelyezni a tárolókban, és további negyven férőhely létesítését tervezik a közeljövőben, nemcsak a közel 2 ezer itt dolgozó munkatárs, hanem a látogatók számára is. A kerékpártárolók mellett számos zuhanyzó és öltöző várja a munkába bicikliző kollégákat, illetve kerékpárjavító eszközök is rendelkezésükre állnak.
Follow hrportal_hu on Twitter