Megjelent: 6 éve

Kész lesznek-e a foci VB-re a repterek?

Már csak alig öt hét a brazíliai labdarúgó-világbajnokság kezdetéig, az egyik nemzetközi repülőtér új terminálját építő munkások viszont beszüntették a munkát a rossz biztonsági körülmények miatt, írja a metropol.

Sao Paoloban leállt a Viracopos-repülőtér építése, mert a munkások tiltakoznak. A munkálatok kezdete óta már ketten életüket vesztették a rossz biztonsági körülmények miatt.

Az esetleges csúszás viszont a rendezvény szempontjából jelenthet gondot. A leállás azt jelenti, hogy a vb-helyszínek 12 repülőtere közül legalább ötnek a bővítése várhatóan nem készül el határidőre.

A stadionok egy részének építése is már kifutott a határidőből, így a FIFA az eredeti decemberi dátum helyett csak május közepén veheti majd át az arénákat.

metropol
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter