Megjelent: 5 hónapja

Két új női vezetővel erősít a Prologis

Andrelli Szilvia a Prologis Magyarország ingatlan- és ügyfélélményért felelős igazgatója lett, míg Hunyadi Zsuzsanna a bérbeadásért és ügyfélélményért felelős igazgató.

A logisztikai ingatlanok piacán a férfidominancia a jellemző, ezért is kiemelten fontos, hogy a logisztikai ingatlanok fejlesztésével és bérbeadásával foglalkozó Prologis egyszerre két női vezetőt is kinevezett Magyarországon - közölte a cég. 

Andrelli Szilvia a Prologis Magyarország ingatlan- és ügyfélélményért felelős igazgatója lett, míg Hunyadi Zsuzsanna a bérbeadásért és ügyfélélményért felelős igazgató.

prologis női vezető
Andrelli Szilvia


Andrelli Szilvia eddig is Prologis RECX (ingatlanpiaci ügyfélélményért felelős) csapatát irányította Magyarországon, előléptetésével az általa elért magasszintű ügyfél-elégedettséget jutalmazta a vállalat.

prologis női vezető

Hunyadi Zsuzsanna

Hunyadi Zsuzsanna a diploma megszerzése után kezdett el dolgozni a vállalatnál.„Teljes mértékben hiszek abban, hogy működésünket az ügyfelekkel való erős és rendszeres interakciókra kell alapoznunk, így biztosítva, hogy mindig naprakészek legyünk a legfrissebb igényeikkel kapcsolatban. Alig várom, hogy ezt a filozófiát a jövőben tovább folytassuk" - mondta a szakember, akit a bérbeadásért és ügyfélélményért felelős igazgatói pozícióba léptettek elő.
 
A női vezetők előléptetése is azt bizonyítja, hogy az ipari ingatlanok esetében a központi elhelyezkedés, a jó megközelíthetőség mellett a fenntarthatóság és az ügyfélélmény is egyre hangsúlyosabbá válik, azaz az ügyfelek már többet várnak el, mint négy falat és egy tetőt a fejük felett - olvasható a vállalat közleményében.

Fotók: Prologis
 

  • 2022.05.26Connect Konferencia Egy szakmai fórum azoknak, akik a vállalaton belül a belső kommunikáció és kultúra fejlesztésért felelnek. Tartalom, csatorna, kultúra és engagement témában mutatja be jó gyakorlataikat és tapasztalatait 45 HR, kommunikációs és marketing vezető. Részletek Jegyek
  • 2022.05.27Lean Fórum – Digitális Transzformáció Konferencia A program kialakítás alatt. A képzésre jelentkezés a jegyek menüpont alatt, vagy a következő telefonszámon: 06-1-201-1237 Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter