Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 4 éve

Ki akar kkv-szektorban dolgozni? - 400 cég kínál állást

Elsősorban a fővárosi kis- és közepes vállalkozásokat (kkv) támogatja az Álláshely - lehetőséget mindenkinek állásbörze, amely a meghirdetett munkahelyek betöltésében segít - mondta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke.

images

images

Kiss Zoltán hozzátette: a rendezvény május 25-26-án lesz Budapesten, a Bálnában.

Első alkalommal tavaly rendezték meg az eseményt, akkor 5000 álláskereső több száz magyar cég által meghirdetett állás közül válogathatott. A BKIK elnöke szerint idén 300-400 cég hirdeti majd az eseményen betöltetlen állásait, közülük 80-100-an pedig a helyszínen is képviseltetik magukat. A kkv-k és a rendezvényhez kapcsolódó cégek álláshirdetései az allashely.hu honlapon is elérhetők - mondta.

Az állásbörzén egyebek mellett előadások lesznek például a generációs együttműködésekről a munkahelyeken, a tárgyalás kommunikációjáról, a munkahelyi motivációról és stresszről, valamint a vállalkozói ismeretekről.

Kiss Zoltán kiemelte: tavaly Budapesten 793 ezer munkavállaló dolgozott, a főváros foglalkoztatási rátája 69,2 százalék volt.

A BKIK elnöke arról is beszámolt, hogy a kamara a regisztrált vállalkozásokat és az önkéntes kamarai tagokat térítésmentesen hozzásegíti a megfelelő munkaerő megtalálásához. Kiss Zoltán úgy fogalmazott: a kamara segít a vállalkozásoknak az álláshirdetések feladásában és a munkavállalótól várt önéletrajz elemeinek meghatározásában.

Az állásbörzét az idén is a BKIK, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és Budapest Főváros Kormányhivatala szervezi közösen.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter