Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Kínai-magyar együttműködés foglalkoztatási kérdésekben

Foglalkoztatási kérdésekről is tárgyalt Wang Xiaochu (Vang Hsziao-csu), a Kínai Népköztársaság Humánerőforrás és Társadalombiztosítási Minisztériumának miniszterhelyettese csütörtökön, amikor fogadta őt Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár Budapesten.

images

images

A találkozón - a foglalkoztatási és szakképzési területet érintő tapasztalatcserét követően - az együttműködés további területeit rögzítő közös nyilatkozatot írtak alá a felek.

Az elkövetkező időszakban, a keleti nyitás jegyében, számos más területen nyílhatnak mindkét fél számára előnyös együttműködési lehetőségek - jegyzi meg az NGM közleménye.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter