Megjelent: 4 éve

Lemond a Volkswagen vezére

Benyújtotta lemondását Martin Winterkorn cégvezér szerda délután a Volkswagen által elkövetett visszaélés miatt - írja a Hvg.hu.

A cég vezetősége pénteken döntött volna a vezérigazgató sorsáról. Így azonban már Winterkorn lehetséges utódját keresik, pénteken fogják megnevezni az új vezérigazgatót, de további személyi változásokat is kilátásba helyeztek.

Martin Winterkorn "végtelenül sajnálja", ami történt, és "minden elképzelhető módon bocsánatot kér a vásárlóktól, a hatóságoktól és a teljes nyilvánosságtól" az elkövetett csalásért. Mint mondta, mindent megtesznek azért, hogy helyrehozzák az ügyet.

A világméretű botrány oka, hogy a Volkswagen manipulálta dízelmotorja kibocsátási értékeit, amivel az USA-ban bukott le.

Hvg.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter