Megjelent: 14 éve

Leváltották az OTP vezérigazgató-helyettesét

Eddigi munkáját megköszönve 2006. október 1-jei hatállyal felmentették az OTP eddigi vezérigazgató-helyettesét, az IT és Logisztikai Divízió vezetőjét, Pap Gyulát - derült ki az OTP Bank Nyrt. mai bejelentéséből.

Az OTP vezetősége a mai napon bejelentette, hogy 2006. október 1-jei hatállyal felmentették a bank elnök-vezérigazgatóját, Pap Gyulát vezető tisztségéből. A felmentéssel Pap Gyula októbertől az OPT Bank ügyvezető igazgatói pozícióját fogja betölteni és a külföldi leánybankok informatikai rendszereinek koordinációjáért és fejlesztéséért lesz felelős.

Pap Gyula áthelyezésével egyidőben október 1-jei hatállyal Takáts Ákost bízzák meg az IT és Logisztikai Divízió irányításával, illetve az engedélyek kézhezvételét követően a divízió vezérigazgató-helyettesi posztjának betöltésével - értesült a portfolio.hu.
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter