>
Megjelent: 3 hónapja

Már toborozzák az Index új stábját

Megkezdődött az Index új stábjának toborzása - írja a Media1. A portál információi szerint újságírók, szerkesztők kaptak megkeresést azzal kapcsolatban, hogy érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál.

Miután a főszerkesztő, Dull Szabolcs elbocsátását követően gyakorlatilag a teljes szerkesztőség - több mint 80 ember - felmondott múlt héten az Indexnél, megkezdődött a portál új stábjának toborzása.

A Media1 több forrás által is megerősített információi szerint konkrét megkeresések történtek újságírók, szerkesztők felé, hogy érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál.

Az Index látogatottságának esetleges bezuhanása igencsak rosszul érintené a nyitóoldalon ajánlott egyéb tartalmak, így a blog.hu, a napi.hu, a Totalcar, a Portfolio, a Velvet, a Femina, a Dívány, az Otthontérkép, a Bookline, a Port.hu forgalmát is.

A portál jelenleg „csökkentett üzemmódban” működik. Felmondási idejük alatt tartalmát főleg az állami Magyar Távirati Iroda (MTI) híreivel töltik a régi, távozó stáb tagjai.

Bodolai László, az Index igazgatósági elnöke ugyanakkor az RTL Híradónak azt mondta, nem kell toborozniuk, folyamatosan kapja az önéletrajzokat az újságíróktól, akik szeretnének az Indexnél dolgozni.

Múlt héten a szinte teljes Index szerkesztőség mellett az Eurológus és a De facto csapata is felállt.

Fotó: Bődey János, Index
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter