Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Megjelenik a legvonzóbb cégek listája

A legnépszerűbb nyolc szakma szerint rangsorol cégeket a Figyelő a március 3-án megjelenő mellékletében. A KarrierStart Top Vállalatok listája a pályakezdőket segíti abban a döntésben, hogy hol érdemes elkezdeniük karrierjük építését.

A KarrierStart Top Vállalatok mellett a Legvonzóbb Vállalatok listáját is közli a lap, amelyből kiderül, hogy mennyire vonzóak az egyes cégek a pályakezdők szemében és mennyire hatékonyak márka-építési erőfeszítéseik.

Az AIESEC nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet a Figyelővel karöltve 2010 végén indította újra a munkáltatói márka kutatását azzal a céllal, hogy összeállítsa azoknak a munkáltatóknak a listáját, amelyek a legjobb választást jelentik egy pályakezdőnek. A kérdőíveket 33 ezren töltötték ki, ebből 8 ezer diplomás pályakezdő volt.

Felmérték az álláskeresők munkahely választási és keresési szokásait, az őket befolyásoló tényezőket, és feltérképezték fizetési és karrier elvárásaikat is.

A KarrierStart Top Vállalatok és Legvonzóbb Vállalatok listáját március 2-án közlik, míg a kutatás és annak további részletei a Figyelő március 3-án megjelenő számának 24 oldalas mellékletéből ismerhetőek majd meg.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter