Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Menedzsment kultúra a felsőoktatásban

Menedzsment kultúra a felsőoktatásban II. címmel rendez konferenciát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kara (ELTE PKK) és az Univpress Felsőoktatás-kutató Műhely március 13-án. A három évvel ezelőtti hasonló rendezvény után most az új felsőoktatási törvény tapasztalatainak birtokában szeretnék megvizsgálni a témát.

2004. tavaszán az ELTE PPK és az Univpress Felsőoktatás-kutató Műhely közös szervezésében rendezték meg a Menedzsment kultúra a felsőoktatásban című szakmai konferenciát. Most, az új felsőoktatási törvény hatálybalépése után nagyjából egy évvel, az első év tapasztalatai birtokában, újra érdemes lehet nagyító alá venni ugyanazokat a kérdéseket, más kontextusban - mondják a szervezők.

"Úgy gondoljuk, szükséges és hasznos lehet a felsőoktatási menedzsment területén az elmúlt évben történteket kifejezetten szervezeti, vezetési perspektívában elemezni, illetve kísérletet tenni a felsőoktatásban dolgozók tapasztalatainak megosztására és ezzel összefüggésben szervezet- és vezetésfejlesztési konzekvenciák levonására."

Ezért március 13-án, kedden 9 és 16 óra között megszervezik a Menedzsment kultúra a felsőoktatásban II. című, follow up konferenciát.

edupress.hu
Follow hrportal_hu on Twitter