Megjelent: 13 éve

Munkahelyi esélyegyenlőségi tervek program

Az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht.) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 17/2007. (V.3.) SZMM rendelete alapján pályázatot hirdet "2007 - Egyenlő Esélyek Mindenki Számára Európai Év" keretében Munkahelyi esélyegyenlőségi tervek program megvalósításának támogatására.

A program célja az esélyegyenlőség előmozdítása a munkahelyi esélyegyenlőségi tervek mennyiségi és minőségi fejlesztése révén.

A program keretében olyan programok, képzések és díjkiírás megvalósításához nyújtunk támogatást, melyek egyrészt a már meglevő munkahelyi esélyegyenlőségi tervek módszertani fejlesztését segítik elő, másrészt generálnak is ilyen terveket. További célja a támogatásnak az esélyegyenlőségi tervek jó gyakorlatainak bemutatása, valamint a munkaadók, munkavállalók, szociális partnerek és munkahelyi esélyegyenlőséggel foglalkozó civil szervezetek együttműködésének támogatása.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 20.000.000,- Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2007. június 15. 24.00 óra

Pályázatot nyújthatnak be azon belföldi székhelyű

  • alapítványok, közalapítványok;
  • közhasznú társaságok;
  • önkormányzati fenntartású intézmények;
  • oktatási intézmények;
  • társadalmi szervezetek (kivéve pártok).

amelyek regisztráltak a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerébe.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Internetes pályázás:
A pályázatot elektronikus úton is be lehet nyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk:
A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a, 9.00-15.00 óra között hívható (1)273-4250 telefonszámon, valamint az hazaitamogatas@esf.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Online programozásversenyt szervez a Neumann Társaság és az ELTE IK

Április 1-ig jelentkezhetnek általános és középiskolás diákok a kibertérben zajló Nemes Tihamér Online Programozási Versenyre három korcsoportban. Teljes cikk

Meghosszabbították az Employer Branding Award 2019 nevezési határidejét

Április 13-ig várják a pályaműveket a munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat jutalmazó elismeréshez. Teljes cikk

A gyerekek újra megnézhetik, hol dolgoznak szüleik

A #mutiholdolgozol kampányhoz már több mint 10 cég csatlakozott, és további vállalatok jelentkezését várják. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek