130 napot dolgozunk ingyen évente

Mosogatunk, porszívózunk, füvet nyírunk, végezzük a ház körüli teendőket. Erre a láthatatlan munkára és a tevékenységet végzőkre hívja fel a figyelmet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), ezért pályázatot írtak ki „BEUGRÓ - munkához látok” címmel - írja a szakszervezetek.hu. tovább..

212,5 milliárd forinots pályázat kkv-knak

Szerdától nyújthatják be a kérelmeket 212,5 milliárd forint fejlesztési forrásra - amely részben vissza nem térítendő támogatásból, részben kedvezményes hitelből áll - a kis- és középvállalatok élelmiszeripari és kapacitásbővítő beruházások esetén. tovább..

  Maradj vidéken fiatal!

  Két évre szóló pályázat indul a fiatalok vidéken tartásáért, illetve vidékre költözésük támogatására, jelentette be Scmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöke, írja a Napi.hu. tovább..

   Pályázat munkahelyi bölcsire

   4 milliárd forint értékben munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatására pályázhatnak vállalkozások, nonprofit szervezetek és költségvetési szervek. 8 és 100 millió forint között lehet pályázni, a bölcsőde helyszínének kialakítására, az ellátáshoz, gondozáshoz szükséges eszközök beszerzésére, a személyi feltételek megteremtésére, írja a Portfolio. tovább..

    Pályázat munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztésére

    Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása címmel új pályázati felhívás jelent meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) keretében, civil és nonprofit szervezetek 6 milliárd forintra pályázhatnak - hívta fel a figyelmet Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára csütörtökön. tovább..

     Cél: a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztése

     2,5 milliárd forintos keretösszegű pályázat indul: „Munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztése a konvergenciarégiókban” felhívással. A támogatási kérelmek szerdától nyújthatók be, - mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. tovább..

      Magyar gyakornokokat is keres a Lufthansa Systems Hungária

      A repülőgépek rakterének feltöltését megtervező programmal egy magyar gyakornok értékes termék fejlesztésében segítette a vállalatot. A Lufthansa Systems Hungária ismét elindítja az IT Young Professional Programot - írja közleményében a Lufthansa Systems Hungária. tovább..

      Öregek a magyar gazdák, ezért 12 millió forintra pályázhatnak a 40 alattiak

      A kormány a 2020-ig tartó uniós időszakban külön alprogrammal támogatja a 18 és 40 év közötti gazdálkodókat. A most megjelent felhívás 37,75 milliárd forintos keretére március elsejétől pályázhatnak az érdeklődők. Egy-egy fiatal gazda 40 ezer eurónak - kb. 12 millió forintnak - megfelelő uniós forrást nyerhet el. A megítélt összeget ötéves kötelezettségvállalás mellett, két részletben kaphatják meg - írja a Magyar Idők. tovább..

      Először adták át a Jogászdíjakat

      A Wolters Kluwer 2016. december 15-én adta át először a Jogászdíjakat. Olyan elismerésben részesítették az ügyvédeket és a vállalati jogtanácsosokat, mely nem egy életpályát díjaz, hanem az évről évre kiemelkedő egyéni és csapatteljesítményt. tovább..

      Ki lesz idén az Év Menedzsere?

      A Menedzserek Országos Szövetsége ez évben is nyílt pályázatot hirdet Az Év Menedzsere 2016 és Az Év Fiatal Menedzsere 2016 cím elnyerésére. Az Év Menedzsere díj kiírására huszonharmadik, míg Az Év Fiatal Menedzsere díjra tizenhetedik alkalommal kerül sor az idén. 2016-tól Életműdíj is átadásra kerül. tovább..

       Céges telefon a munkavállalók családjának, munkaidő-kedvezmény lombikprogram esetén - ilyen egy családbarát vállalat

       A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2013 óta minden évben kiosztja Az Év Családbarát Vállalata díjat. A családi életet és a vállalt gyermekek számát nagyban befolyásolja a munka és magánélet egyensúlya, vagy egyensúlytalansága. A díj alapítójától és odaítélőjétől sokan és sokszor kérdezik, mit jelent az, ha egy munkahely családbarát. Most megválaszolták a kérdéseket. tovább..

        További cikkek
        Közhasznú szervezeteknek hirdet pályázatot a KPMG

        A KPMG 2016-ban is meghirdeti pályázati programját, amelynek célja a közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása. Teljes cikk

        Öné az év honlapja?

        Az "Év Honlapja" webfejlesztői verseny célja az online kultúra fejlesztése. Az online térben otthonosan mozgó vállalatok évről évre többen, egyre... Teljes cikk

        Meghosszabbított határidő! Még beadhatja pályázatát a Felelős Foglalkoztató 2016 díjra

        Meghosszabbították a szervezők a jelentkezések határidejét a Felelős Foglalkoztató 2016 díjra és konferenciára. Több vállalat jelezte igényét a... Teljes cikk

        Pályázat vállalkozás indítására

        Hétfő óta nyújtható be kérelem a "Fiatalok vállalkozóvá válása - vállalkozás indítási költségeinek támogatása" pályázati felhívásra a... Teljes cikk

        Pénz és pályázat van, már csak háziorvosok kelllenek

        A kormány elkötelezett az egészségügyi alapellátás megerősítése mellett, ezért a betöltetlen körzetek háziorvosi letelepedési pályázatára... Teljes cikk