Meghirdették Az év felelős foglalkoztatója pályázatot

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) meghirdette Az év felelős foglalkoztatója pályázatot. A jelentkezést október 6-áig négy kategóriában - az 1-50, az 51-500 fő között, az 500 fő felett foglalkoztatók, illetve a közszféra szervezetei - adhatják be - írja az MTI. tovább..

Társadalmi célú startupok számára hirdet versenyt és képzést az SAP

Elindult a Startery 2017, a társadalmi vállalkozások egyik legnagyobb regionális versenye. A megmérettetésre idén is várják a hazai közösségi vállalkozásokat, szereplőket. Minden olyan ötlettel lehet jelentkezni, amely egy társadalmi problémára ad fenntartható megoldást - derül ki a cég lapunk elküldött sajtóközleményéből. tovább..

Varga: 10 milliárd forintos munkahelyteremtő program indul a kkv-knak

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - írja az MTI. tovább..

IIASA-SHIBA Díj 2017

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület pályázatot hirdet a IIASA-Shiba Díj elnyerésére a kiemelkedő és példaértékű eredményekért és jó gyakorlatokért. A pályázat kiírásának célja a különböző területeken tevékenykedő szervezetek sikeres működés kapcsán azonosított jó gyakorlatok összegyűjtése, elismerése, valamint azok megosztása az egymástól való tanulás lehetőségének megteremtése útján. tovább..

HRKOMM Award 2017

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. A versenybe az Üzlet & Pszichológia és Kreatív című lapok kiadója, a PPH Media várja minden Magyarországon tevékenykedő cég saját vagy más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs stratégiáit, anyagait, aktivitásait, kampányait - derül ki sajtóközleményükből. tovább..

Folytatódik a Design Terminál vállalkozásfejlesztő mentorprogramja

Folytatódik a Design Terminál vállalkozásfejlesztő mentorprogramja ősszel, az egészségügy, a sport, a mobilitás, a városfejlesztés, a tanulás és a munkavállalás területén várják az innovatív ötleteket - írja az MTI. tovább..

Még lehet jelentkezni a Hankook Abroncsadományozási Programjára

Július 21-ig lehet jelentkezni a Hankook Tire Abroncsadományozási Programjára. Az idén hatodik alkalommal elindított program keretében a vállalat eddig több mint tízezer gumiabroncsot osztott ki csaknem 210 millió forint értékben, olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek a társadalom számára jelentős szolgálatot végeznek. Pályázni idén is www.hankookadomany.hu a oldalon lehet. tovább..

Őrült ötleteket is várnak a munka világának forradalmasítására

„Van olyan ötleted, ami forradalmasítja a munka világát?” - címmel hirdetett versenyt az Aon Magyarország, ahova a valóságtól elrugaszkodott, merész, igazi Moonshot ötleteket is várnak, nem csupán humánerőforrás szakemberektől, hanem egyetemistáktól, startupperektől, cégvezetőktől, mérnököktől, olyanoktól, akik látják, hogy jobb a változások elé menni, mint tétlenül várni azt. tovább..

  300 milliárdból indul turisztikai fejlesztési program

  Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter hétfői sajtótájékoztatón Budapesten bejelentette: mintegy 300 milliárd forintos keretösszeggel indul el a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program, amelyben vidéki szálláshelyek fejlesztésére lehet pályázni 2030-ig - írja az MTI. tovább..

  Ismét angyalokat keres a Vodafone

  Immár 7. alkalommal hirdeti meg Főállású Angyal Programját a Vodafone Magyarország Alapítvány. A pályázók ezúttal a szervezet Digitális Iskola Programjához kapcsolódó projektekkel mérettethetik meg magukat. A nyertesek akár főállásban is végezhetik segítő tevékenységüket, hiszen - mint eddig is minden alkalommal- a Vodafone jóvoltából egy évig versenyképes, havi bruttó 400 000 forintos fizetést kapnak - derül ki a cég sajtóközleményéből. tovább..

  Megosztják tudásukat az E.ON-osok

  Másodszor írt ki „E.ON Pro Bono” önkéntességi pályázatot az E.ON az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével - ismét magyarországi civil szervezeteknek szeretnének segíteni szaktudásukkal az energetikai nagyvállalat munkatársai. A kezdeményezés célja, hogy olyan tudásterületeken segítsenek az E.ON-osok, amelyeken az E.ON munkatársak magas szintű ismeretekekkel rendelkeznek, viszont a nonprofit szervezeteknél nem állnak rendelkezésre a szükséges erőforrások. A második E.ON Pro Bono Maratonra az egész országból várják a pályázatokat - derül ki a lapunknak elküldött sajtónyilatkozatból. tovább..

  További cikkek
  Idén is lehet pályázni a Családbarát munkahely címre

  Idén is pályázhatnak a kis-, közepes és nagyvállalatok, valamint a költségvetési szervek a Családbarát munkahely címre - jelentette be az Emberi... Teljes cikk

  Belső vizsgálat indul a botrányos Vállalkozz itthon fiatal! miatt

  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter belső vizsgálatot rendelt el, hogy kiderüljön, miért nem kapták meg a támogatást a Vállalkozz itthon, fiatal!... Teljes cikk

  Vádat emeltek Kunbaja fideszes polgármestere ellen

  Költségvetési csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt vádat emelt a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Kunbaja fideszes... Teljes cikk

  Vállalati díjat nyert a Schneider Electric

  Az energiamendzsmenttel és automatizálással foglalkozó Schneider Electric elnyerte a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjat a „Szervezeti és... Teljes cikk

  Képzéssel segíti a kormány a nők foglalkoztatottságát

  Képzéssel támogatja a kormány a nők foglalkoztatottságát, a programra az önkormányzatok május 19-től adhatnak be pályázatot a források... Teljes cikk