Képzéssel segíti a kormány a nők foglalkoztatottságát

Képzéssel támogatja a kormány a nők foglalkoztatottságát, a programra az önkormányzatok május 19-től adhatnak be pályázatot a források kimerüléséig vagy legkésőbb 2018. május 21-ig - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára, a GE Magyarország negyedik Dolgozó szülők napjának megnyitóján. tovább..

Hazai forrásból fizetik ki a Vállalkozz itthon fiatal! program résztvevőit

A Vállalkozz itthon fiatal! program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium haladéktalanul megkezdi a támogatási szerződések megkötését a nyertes üzleti tervek készítőivel. A szükséges támogatás folyósítását az uniós kifizetések elhúzódására tekintettel hazai forrásból biztosítja a tárca - tájékoztatta a HR Portalt a Nemzetgazdasági Minisztérium. tovább..

Kárt okoz a hazatérő fiataloknak a kormány?

A 444 szerint a nemzetgazdasági tárca és az OFA nem hangolta össze a munkáját a Gyere haza fiatal! programban, ezért a legtöbb pályázót padlóra küldték anyagilag, ráadásul a hónapok óta tartó várakozás miatt az üzleti tervük is teljesen elavult. A fiatalokat külföldről csábítaná haza a kormány. tovább..

Tartsa fitten a munkavállalóit!

Fél évtizede működik a Legfittebb Munkahely Program. Ez idő alatt több mint 80 vállalat, illetve szervezet jelentkezett, amelyek összesen több mint 10 000 kérdőívet töltöttek ki. Az összegyűjtött tudásanyag alapján a résztvevő vállalatok egyéni tanácsokat kaphatnak munkavállalóik fitten tartása érdekében. tovább..

  Pályázzon a HR Oscar-díjra!

  A 2016-os év kiemelt témája: A munkaerőpiac kihívásai 2016-ban. Ebben az évben azokat a HR szakembereket, csapatokat és ifjú tehetségeket díjazzák, akik 2016-ban, gyakorlati ötletekkel, tervekkel, illetve ezek megvalósításával járultak hozzá, hogy a vállalatok, mint gazdasági egységek sikeresen igazodjanak a 2016-os év munkaerő-piaci és gazdasági kihívásaihoz. tovább..

   Legyél Te is vállalkozó!

   16 és 25 év közötti fiatal vagy? Van egy ötleted, amivel nagyot robbantanál? Szereted a kihívásokat és szeretsz új emberekkel megismerkedni? Hiszed, hogy a sokszínűség, az elfogadás és az esélyegyenlőség jobbá teheti a világot? Akkor a Budapest Youth#Challenge DIVERSITY csapatában a helyed! tovább..

    Felsőoktatási duális képzések fejlesztésére indult pályázat

    Felsőoktatási duális képzések fejlesztésére írt ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a szociálismunkás- és a mérnöktanár-oktatás területén - mondta Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár és Palkovics László oktatási államtitkára egy sajtótájékoztatón. tovább..

    A legjobb HR projekteket keresik

    Idén is a leginnovatívabb HR projekteket keresi a HR Challenge verseny. A megmérettetésre bármely hazai szervezet HR vezetője jelentkezhet, olyan kreatív és sikeres HR projekttel, amelynek kimutatható, pozitív hatása volt az üzleti eredményekre. A régiós verseny célja, hogy rávilágítson a HR fontosságára, elismerje a leginnovatívabb szakembereket a stratégiai HR területén, valamint hozzájáruljon a szakma fejlődéséhez. tovább..

     Hogyan képzeli el magát nyugdíjasként egy alsós kisgyerek?

     Vannak gyerekek, akik már egészen fiatalon tudják a választ arra a kérdésre, hogy mivel foglalkoznak majd felnőtt korukban, milyen házban töltik mindennapjaikat, sőt sokan már leendő családjukról is órákat tudnak mesélni. De vajon milyen jövőt képzelnek maguknak az aktív évek után, amikor már nyugdíjasként, nagyszülőként élnek? Erre a kérdésre keresi a választ az OTP Nyugdíjpénztár a legújabb, kisiskolásoknak elindított pályázatán. tovább..

      További cikkek
      Abroncsra pályázhatnak közhasznú szervezetek

      Idén hatodik alkalommal lehet pályázni a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja keretein belül olyan közhasznú szervezeteknek,... Teljes cikk

      Startup verseny egészségügyi innovátoroknak 50 ezer euróért

      Egészségügyi újításokkal foglalkozó start-upok, kis- és középvállalkozások számára írt ki versenyt az Európai Innovációs és Technológiai... Teljes cikk

      Megjelent A foglalkoztatási rehabilitáció szakmai folyamatainak fejlesztése című kiemelt felhívás

      A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A foglalkoztatási rehabilitáció szakmai folyamatainak fejlesztése” című (EFOP-1.9.3-VEKOP-17 kódszámú) felhívás. Teljes cikk

      Megjelent az Egészségügyi humánerőforrás-fejlesztés című felhívás

      A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Egészségügyi humánerőforrás-fejlesztés” című (VEKOP-7.2.4-17 kódszámú) felhívás. Teljes cikk

      Megjelent a Helyi felnőttképzési hálózatok és képzési együttműködések létrehozása című felhívás.

      A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi felnőttképzési hálózatok és képzési együttműködések létrehozása” című (VEKOP-8.6.4-17 kódszámú) felhívás. Teljes cikk