Megjelent: 7 éve

Nászúttesztelő - ez is egy munka

Néhány napja írtunk egy álommelónak tűnő kamu állásról: ott szórakozóhelyeket kellett volna tesztelni, ám kiderült, ez csak tréfa.

Nem vicc azonban az a munka, melyet egy angol házaspár végez: ők nászutakat tesztelnek. A házaspár még Kate Middleton és Vilmos herceg luxus nászútját is kipróbálhatta, amely körülbelül 13 millió forintnak megfelelő összegbe került volna. A házaspár ugyanis nászutakat szervez, cserébe pedig a luxushotelek tárt karokkal várják őket - minden szolgáltatásukat ingyen használhatják. A hotelek és egyéb helyszínek nagyon szeretnék, ha minél többen utaznának hozzájuk nászútra, ezért a házaspárt minden földi jóval elhalmozzák.

Van, aki egyetlen nászútra sem jut el életében, Benton-Jonesék azonban tíz év alatt már negyven nászúton is túl vannak. Bejárták már gyakorlatilag az egész világot: Dél-Afrikát, Balit, a Maldív-szigeteket, a Karib-szigeteket, Kenyát, Tanzániát, Marokkót különösen kedvelik. A párnak már három gyermeke van.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter