Megjelent: 2 éve

Nincs, aki levágja a füvet, így a lakosság segítségét kérték

Komlón kevesebb vállalkozóval sikerült csak leszerződni, és a közmunkaprogramban dolgozók jelentős részét is felszívta az elsődleges munkaerőpiac, így nincs aki a közterületeken füvet vágjon - írja a Komlói Újság.

Időközben jelentkezett még néhány vállalkozó, de így sincs elég ember, aki a város füves terülteit rendbe tenné, így a város vezetősége a lakosság segítségét kérte - írják.

A hirdetés szerint a munkavégzés lehet egyszeri, többszöri vagy az egész szezonra szóló, a fűnyírásért fizetést is kapnak a jelentkezők. A munkavégzés az emberek, az autók, és a házak között folyik, így felelősséget kell vállalni az elvégzett területért, és az esetleges károkozásért.

Komlói Újság
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter