Operaénekes lesz a miniszteri biztos "/>
Megjelent: 9 éve

Operaénekes lesz a miniszteri biztos

Horváth Ádám operaénekes lesz a miniszteri biztos a Magyar Állami Operaházban, kinevezése fél évre szól - jelentette be Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára a dalszínház hétfői évadnyitó társulati ülésén Budapesten.

Közölte: a miniszteri biztos feladata az operaház pénzügyeinek és gazdálkodásának átvilágítása, valamint a működéshez egy hatékonyabb, korszerűbb "közjogi formáció" előkészítése lesz.
A kultúráért felelős tárca eredetileg Harangozó Gyulát kérte fel a miniszteri biztosi posztra, ezzel kapcsolatban Szőcs Géza a múlt héten azt mondta, hogy a kinevezéssel kapcsolatban egyetértési joga van a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak, s akkor erre vártak.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter